Zahrada
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zahrada
mikčo ono to taky nebylo jen deštěm, oni kvetou dív jak ty velké a taky už jsou odkvetlé. Te´d čekám na rozkvetení žlutého od Ajinky a už kvete žlutomodrý, ten musím dneska vyfotit.
tak já si počkám do příštího roku 

Mě letos krásně kvetl koniklec měl asi 20 květu. Fakt paráda.
Ahoj zahradnice
.
Jandi,já netuším,jak to bude vypadat s termínem podzimní burzy...teda myslím tím to,že třeba funkie ještě budou docela růst.Ale kdyby už zatahovaly,tak určitě budu zmenšovat.Ony se dost některé rozrůstají.Už teď přes pěšinku skáču a to je teprv začátek.
.Jandi,já netuším,jak to bude vypadat s termínem podzimní burzy...teda myslím tím to,že třeba funkie ještě budou docela růst.Ale kdyby už zatahovaly,tak určitě budu zmenšovat.Ony se dost některé rozrůstají.Už teď přes pěšinku skáču a to je teprv začátek.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pavli, chlupáčka koniklec máš opravdu krásného. Ale hlídá ho teda příšera! 

Babet to je dráček mráček :-)
Hlídá kytičky aby na ně nešli ty hnusný slimáci :-))
Hlídá kytičky aby na ně nešli ty hnusný slimáci :-))
Jooooo,koniklec je krásný.My máme nějaký zparchantělý bíložlutý a manžel s ním pořád šibuje,tak se mu nějak nechce kvést.Dva tři květy a dost:-(
Evuško, mě letos ten bílej zašel. A ještě mám takovej vínovej. Ale tenhle modrej kvete nejvíc.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no já mám jeden koniklec u našich ale má ty květy takové malé ošklivé, no možná by chtěl přesadit
Já už ho mám asi 3 roky a je vidět že se mu daří dobře. :-)
Evuška píše:Jandi,já netuším,jak to bude vypadat s termínem podzimní burzy...teda myslím tím to,že třeba funkie ještě budou docela růst.Ale kdyby už zatahovaly,tak určitě budu zmenšovat.Ony se dost některé rozrůstají.Už teď přes pěšinku skáču a to je teprv začátek.
No ak by sa do burzy zatiahli,tak mi nejaké prosím odlož,vopred veľmi pekne ďakujem !!!!!!
Ja som asi pred tromi rokmi vysadila pred činžák 5 veľkých koreňov rovnakej hosty,mám len ten jeden druh,čo myslíte koľko ich tu je dnes ??? Niekto už 4 ukradol....ostali iba jamy...no ešte som vysadila medovku lekársku a tá je ešte tu,lebo sa stíha rozrastať,totiž každú chvíľu je po nej niekde diera...a dokonca s vedľajšieho aneláku si na ňu chodia babizne....tak to ma riadne vytočilo....
Hezký dobrý večer. Díky za krásné obrázky ze zahrad. U nás je všechno tak splavené, že ani nefotím.
Ivanko, ten Tvůj 3. a 6. obrázek bude asi Saxifraga (Lomikamen), ev. Androsace (pochybek). Spíš ale Saxifraga.
Ivanko, ten Tvůj 3. a 6. obrázek bude asi Saxifraga (Lomikamen), ev. Androsace (pochybek). Spíš ale Saxifraga.
modrakocka1 píše:tak jsem taky cosi vyfotila, ale nejsou to žádné raritky
Ivanko tak teď vím odkud mám všechny kytky...ty cos tady dala všechny od tebe už mám...ale bílou trávničku nemám...???
Naposledy upravil(a) EvaK. dne stř 26. kvě 2010 20:22:30, celkem upraveno 1 x.
modrakocka1 píše:tak jsem taky cosi vyfotila, ale nejsou to žádné raritky
Ivi na předposlední fottce je ta ladoňka modrá nebo fialková??? já mám modrou kdybys neměla...???
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evi růžová ale modrou má děda a už mu po ní pokukuju 

Tak nepokukuj u dědy a vyčenžuj se mnou...???
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evi a proč to budeš tahat z moravy když to tu mám vedle v zahradě