Zahrada
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zahrada
jsem to ale nevychovanec, úplně jsem zapomněla poděkovat za případnou odpověď ;o))))
JarkaMirka píše:Pacenko, co dodat krásné, krásné,....... určo sis to pěkně užila ;o))))
chtěla jsem se zeptat???!!! Ten Zdešov je u Jarošova n.N. kousek od Jindřichova Hradce???? a kde se, prosím, nachází ono zahradnictví Malík???
Dobrý den, či odpoledne. Konečně se dostávám k počítači. Ano Jaruško, je to Zdešov u Jindřichova Hradce, blízko je Žirovnice (zámek).
Zahradnictví - dřeviny Malík je v části Českých Budějovic, která se jmenuje České Vrbné. Bližší adresu neznám, ale na té úvodní fotce je telefon, tak se to v případě zájmu dá zjistit. Je to soukromá firma.
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
mooooooooooooooooooooooc děkuji za info ;o))))) udělala jśi mi velkou radost, že takové skvosty jsou v blízkosti mého bydliště, tak budu muset naplánovat také nějaký výlet po okolí, ale manžu budu muset nechat doma jinak by mi to otrávil.....
a až zase, Packo, pojedeš někdy kolem, tak se stav ve Stráži ;o))))) dáme kávu a pokecáme, třééééééééééébáááááááá o
a třéébaaaa o 
a až zase, Packo, pojedeš někdy kolem, tak se stav ve Stráži ;o))))) dáme kávu a pokecáme, třééééééééééébáááááááá o
a třéébaaaa o 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dneska byl krásný den a tak při návštěvě tchána v nemocnici jsme se zastavili cestou ve skalničkovém arboretu v Pasece.
No bylo tam krááásně. Ten skalničkový pán to má soukromé, prodává i skalničky. Právě na první fotečce je k vidění co tam k prodeji má a neprodává draho. Kus za 20kč. Samo jsem neodolala a pár si jich přivezla.
Mrkněte na jeho stránky - http://www.radimslaby.cz
No bylo tam krááásně. Ten skalničkový pán to má soukromé, prodává i skalničky. Právě na první fotečce je k vidění co tam k prodeji má a neprodává draho. Kus za 20kč. Samo jsem neodolala a pár si jich přivezla.
Mrkněte na jeho stránky - http://www.radimslaby.cz
Dobrý večer po dni stráveném na zahradě.
Betty, hned si to zahradnictví vyhledám, vypadá to nádherně.
Teď dám něco z mé dnešní zahrádky
Zářivá delosperma
Několik dianthusů
Erigeron linearis
Incarvillea
Betty, hned si to zahradnictví vyhledám, vypadá to nádherně.
Teď dám něco z mé dnešní zahrádky
Zářivá delosperma
Několik dianthusů
Erigeron linearis
Incarvillea
A ještě Edraianthusy
Další druh Hymenocallisu
Rhodiola
a jedna ze Saponarií
Další druh Hymenocallisu
Rhodiola
a jedna ze Saponarií
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pacenko, máš to krásné. Polštářovky se mi moc líbí, delospermy jsou nádherné taky. 

Packo..pěkně ti kvetou...a ten dvojbarevný a mini hvozdík je fakt boží...
Po vyřizování v Brně jsem se šla odreagovat na zahradu, tak chci potěšit i vaše očíčka.
Manželovi začíná kvést Cypripedium reginae
Pro ty, co jsou přes fialky (neznám název, ale kvete až do zámrzu)
Začíná kvést Campanula carpatica
A má oblíbená Lithodora modrá
a Blue star, Modrá hvězda
Manželovi začíná kvést Cypripedium reginae
Pro ty, co jsou přes fialky (neznám název, ale kvete až do zámrzu)
Začíná kvést Campanula carpatica
A má oblíbená Lithodora modrá
a Blue star, Modrá hvězda
Vaúúú teda tá vaša záhradka musí byť úžasne krásná !!!! Nádhera !!!! A máš v nej fakt zaujímavé vzácne kvetinky,pekná zbierka !!!!
Jak říká jeden známý brněnský skalničkář: Tady ale je hodně materialu. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pacenko, vyřiď manžovi, že slintám při pohledu na ten pantoflíček. Jůůůů, ten bych chtěla...Ostatní je také hezké, fialka sbírám.
Heli...nic z toho nemám...???? Můžu psát objednávku???? 

Co lze oddělit, to oddělím a rozdám.

Tak už si mě piš do seznamu...ale co já ti můžu nabídnout????To je teda oříšek???
Dnes jenom malinko.
Různé penstemony
Pivoňka, kterou jsem při objednávce v LUKON BULBS dostala jako denivku
Různé penstemony
Pivoňka, kterou jsem při objednávce v LUKON BULBS dostala jako denivku
ahojky ve spolek, zase vám to krásně kvete. Já byla včera zalívat zahradu a moc mi toho teda nekvete.......
bylo to úplně vyprahlééééé
kdybyste prosím některá věděla co to vlastně mám, tak prosím o identifikaci. Vím jen že na té poslední jsou irisy...
bylo to úplně vyprahlééééé
kdybyste prosím některá věděla co to vlastně mám, tak prosím o identifikaci. Vím jen že na té poslední jsou irisy...
Tak ti Majko nevím nemáš ty kytky ode mě????ˇNemám čekat ,že mě budeš "napadat",že jsem ti dala něco bez názvu...to ti říkám na to rovnou zapomeň...

To první je badil http://botany.cz/cs/sisyrinchium-angustifolium/, to druhé okrasný česnek .