Saintpaulia
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Saintpaulia
Zdeni Ribbonek je moc krásný
mysli na mě s lopůškem
mysli na mě s lopůškem- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
modrakocka1 píše:Jaruš daly, ale mohly se dát o pár týdnů dřív aby byly na výstavku do Faty Morgany potvory jedny
Děvče, nemůžeš mít všechno..... ;o((( příště se zadaří ;o))) uvidíš ;o))))
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
sapho píše:
Zdeníííí, nááááádhera
smím si také prositi jednoho lupénka 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Sapho, ty holky jsou hrozné co?? No, né že bych nechtěla, ale to by ta tvá fialka musela mít těch listů koš. 

Ivanko a Zdeničko, máte moc krásné kytičky, pěkně to hladí po dušičce. 

holky hezké kveteníčko, já pořád ty moje vytahuju... jen doufám že je teď neuvařím, když jsou ty tropické vedra...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, máš je hezké a můžu tě uklidnit, že Momma'sku mám jako ty. Snad se vybarví víc, kvete prvním kvítkem. Dávala jsem ji sem jako hádanku. Jo a co je to - měla jsem ji danou na květinovce??
...dál od sluníčka, ne na okně. :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem ji dala taky blíž k oknu. Tak jsem zvědavá jestli se vybarví. Dík za radu.
Babett určitě se ti teď vybarví, teda ty rozkvetlé lupínky už asi ne, ale další květy jo.....
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ať vybarvené nebo ne, tak i tak to máte pěknééé ;o))))
Já jsem se také ponaučila..... přesouvala jsem fialy a neuvědomila si, že slunce žhne, jak blázen a Pussycat se mi spálila, ale jen trochu.....
Já jsem se také ponaučila..... přesouvala jsem fialy a neuvědomila si, že slunce žhne, jak blázen a Pussycat se mi spálila, ale jen trochu.....
Ahojky, jen pro pobavení... kdysi jsem jezdila kolem rohového paneláku, a tam za všemi okny byly řady fialek, snad v hydroponii, nevím.. pořád na plném úpalu, za všech okolností.. neuvěřitelně kvetly a neměly žádnou úhonu. Netuším, jak to ti lidi dělali...

Vy to máte všechno tak krásné ty květy... u mě zařádilo padlí a 7 fialek lehlo, ale už mam novou várku. Jen dotaz, za jak dlouho po tom, co zasadíte lísteček vám fialka rozkvete? Nebo jak je velká... Já vim, je to individuální taky jak roste a tak... Ale já už měla celkem velkou (měla... padlí zařádilo), vlastně rok a půl možná i dýl rostla a nic...
Pewi tak mně teď nakvétají fialky, co jsem si loni na podzim objednala lístky od p. Prchlíkové.....
dříve se mi to ale tak brzo nepovedlo, je fakt že některé mi ještě vůbec nekvetly a to je mám doma třeba i rok a půl i více...
dříve se mi to ale tak brzo nepovedlo, je fakt že některé mi ještě vůbec nekvetly a to je mám doma třeba i rok a půl i více...
Teda, tak to si vážně pospíšily. Já jsem si na podzim objednávala taky zůstaly mi z toho jen tři a to ještě dvě z toho jsou malinké chudinky tak o dvou maličkých lístkách. Ale tak mohlo za to to padlí, vyřádilo se hlavně na nich.