Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
ahojky při pátku. u nás už je hic jako blázen. Včera jsem taky musela zalívat zahradu.........už máme prázdné sudy s deštovou vodou a nezaprší a nezaprší.....mohlo by aspoň trošku skápnout
Babett jo jo dala jsem si pořádně......
Babett jo jo dala jsem si pořádně......
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
dobrej den ve spolek ;o)))) jj vedro je i na jihu Čech ;o)))) a dnes říkali v telce, že červenec bude suchý a tropický......
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jaruško, ale to jsme si přeci přály po tom děštivém a chladném jaru 

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Taky že jo, Iv, já proti teplu nic nemám konečně jsem se pořádně zahřála..... obzvláště dnes jsem měla pocit, že škvarky ze mě lítají.... ;o))))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Holky teplo, mám ráda, ale ne moc... tak do 25 °C. Vylezla jsem na sluníčko a už se začínám pupínkovat...
Napustili jsme bazén, snad ho letos užijeme..
Napustili jsme bazén, snad ho letos užijeme..
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoooj, tak to já jsem dnes vyloženě musela potěšit sousedy, páč jsem začala kolem osmé sekat trávu ;o))))))) i tak už byl hic, že by se jeden pic................
Zítra je u nás pouť, tak to taky bude něco v tom pařáku postávat u atrakcí a čekat až se Kája vyblbne ;o((((
Jinak hezký den všem ;o))))
Zítra je u nás pouť, tak to taky bude něco v tom pařáku postávat u atrakcí a čekat až se Kája vyblbne ;o((((
Jinak hezký den všem ;o))))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jaruš, nijak bys mě tím nenaštvala, vstávám asi v tu dobu, ale nemám ráda když sousedi blbnou s rámusením v neděli. to má být klid.
Včera k nám přijela vzácná návštěva z Čech, tak jsem seděli až do půlnoci v altánku a popíjeli...teda krom mě. Dneska budu zase fungovat jako babka hlídačka.
Včera k nám přijela vzácná návštěva z Čech, tak jsem seděli až do půlnoci v altánku a popíjeli...teda krom mě. Dneska budu zase fungovat jako babka hlídačka.
ahojky nakukuju ale hned letím páč malý prcek už nebyl u písí delší dobu, tak mu to tady na chvíli přenechám.
Na oběd dělám lasagne už se těším....moc mi chutnají....
Včera jsem byla u kámošky na bazéně a kapánek jsem se přismahla, takže ze předu jsem dooooost červená....a večer u nás byl rockový festival (vystupoval i Arakain, křtil nějaké cédečko či co), takže jsem se nedostala k počítači vůbec....
Na oběd dělám lasagne už se těším....moc mi chutnají....
Včera jsem byla u kámošky na bazéně a kapánek jsem se přismahla, takže ze předu jsem dooooost červená....a večer u nás byl rockový festival (vystupoval i Arakain, křtil nějaké cédečko či co), takže jsem se nedostala k počítači vůbec....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den všem!
Mikčo,taky jsem se včera válela odpo... u bazénu a pro změnu jsem přismahlá zezadu, asi to dáme dohromady...cha cha
Mikčo,taky jsem se včera válela odpo... u bazénu a pro změnu jsem přismahlá zezadu, asi to dáme dohromady...cha cha
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahojec holky, koukám, že to slunéčko dáva zabrat vaší citlivé kůžičce ;o)))) to musí pěkně bolet ;o((((( to já jsem ve stínu co to dá, abych se tomuhle vyvarovala...... opalování zdar ;o)))) a hezký den.... jdu odpočívat než se mi vzbudí Jéňa ;o)))
ahojky, tak teď jsem dva dny byla s menžou na střeše.....dělá známému a potřeboval 2 auta kvůli lidem....tak jsem tam s ním oba dva dny byla i s malým...já už se tak těším, až budeme mít svoje posezení na zahrádce a nebudu muset pořád odskakovat ke tchýni......
Jarko ještě dneska mně to kapánek pálí.......a jsem pořád červená jako rak...
Jarko ještě dneska mně to kapánek pálí.......a jsem pořád červená jako rak...
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahooooj ;o))))
tak jsem včera na netu studovala, jak se dostanu na burzu v Brně a zdá se, že to bude v pohodě
Jinak už mám Káju u moře.... dorazili dobře, ale stejně se nemůžu zbavit strachu
To víš, Miki, spáleniny bolejí....... za chvíli se budeš loupat....
tak jsem včera na netu studovala, jak se dostanu na burzu v Brně a zdá se, že to bude v pohodě
Jinak už mám Káju u moře.... dorazili dobře, ale stejně se nemůžu zbavit strachu
To víš, Miki, spáleniny bolejí....... za chvíli se budeš loupat....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte holky. Dneska to na spáleniny nevypadá, je pod mrakem. Mohlo by zapršet, nezlobila bych se. Nejdřív prší jak blázen a pak je zase suchopár.. hotová Afrika.
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoooj, tak to máš rozhodně pravdu, že dnes slunce moc nezasvítí...... včera u nás docela vydatně pršelo takže mám opět plný sud i vanu ;o))))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Posílám sluníčkový pozdrav všem kdo nakouknou....
ahojky Babett, myslím že sluníčka je už až až... a taky zdravím
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
No to je fakt hrozné. Buď jsou záplavy a nebo nás jde slunko spálit, viď? U nás je slyšet bouřku, ale nemyslím, že z toho něco bude.
tak u nás není slyšet nic, ale myslím že do večera určitě z toho tepla něco příjde....
včera jsem podlívala zahradu, tak jsem se unosila ...
včera jsem podlívala zahradu, tak jsem se unosila ...
Babett a co kytí??? fialky kvetou????
Od včerajška čítam na internete, že u Vás majú byť zase búrky a prívalové dažde a má sa mierne ochladiť, tak to neprajem ani največšiemu nepriatelovi.
Tieto dažde sú tohto roku fakt nevyspytatelné.
Tieto dažde sú tohto roku fakt nevyspytatelné.