Kohleria
Re: Kohleria
Já bych spíš řekla Rhapsodie Cora... jinak souhlasím. :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
pewi píše:Nevíte, co by to mohlo být? Dík
Já teda nevím, co to jest a souhlasím s holkama, že by to tak mělo i zůstat........ já mám něco podobného jménem Florence!!!!
Ivanko ta je suprová....
já házím fotky Ruby a Sunshine....
já házím fotky Ruby a Sunshine....
Dobré odpoledne,holky máte to krásné.
Holky neudělala jsem chybu,že jak bylo to krásné počasí,tak jsem kohlerii dala ven a jak dívám tak vy ji máte doma.V březnu jsem je zasadila a ještě nekvetou,myslíte,že dočkám kvetení tento rok?
Holky neudělala jsem chybu,že jak bylo to krásné počasí,tak jsem kohlerii dala ven a jak dívám tak vy ji máte doma.V březnu jsem je zasadila a ještě nekvetou,myslíte,že dočkám kvetení tento rok?

Dáši já je mám doma, protože na balkoně mám šílený úpal, takže bych si je spálila.....jinak se můžou pěstovat i venku.
Já je nepěstuju tak dlouho, ale je fakt že mi kvetly až další rok po tom, co jsem je měla......u tebe to ale může být úplně jináč
Já je nepěstuju tak dlouho, ale je fakt že mi kvetly až další rok po tom, co jsem je měla......u tebe to ale může být úplně jináč

Miki,děkuji.
To jsem ráda,že jsem neudělala chybu,doma mi kvetou jen dvě fialky a ta jedna je od tebe,ve dvou pokojich mám samé lístečky a doufám,že mi ještě něco vykvete.
To jsem ráda,že jsem neudělala chybu,doma mi kvetou jen dvě fialky a ta jedna je od tebe,ve dvou pokojich mám samé lístečky a doufám,že mi ještě něco vykvete.

Dášo, já mám kohlerky venku za oknem - je to na východ a dávala jsem je tam dost pozdě, až asi v červnu, takže si ani nestačily zvyknout a trochu je popálilo sluníčko (jen některé), ale stejně bych řekla, že jim tam je dobře. V truhlíku pod nimi mám perlit, takže mají odspodu vlhčení - některé už v něm mají prorostlé chumáče kořenů... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
DasaM píše:Miki,děkuji.
To jsem ráda,že jsem neudělala chybu,doma mi kvetou jen dvě fialky a ta jedna je od tebe,ve dvou pokojich mám samé lístečky a doufám,že mi ještě něco vykvete. ::
o jsem ráda že dělají radost. Ona ta Rodeo Glory je dost vděčná na kvetení, kvete dost často během roku.....
tak a letím budit prcoška a letím do školky a do práce

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
teda Ivčo ten Marquis je suprový.....škemrám až bude volný kousíček
já přidávám stále kvetoucí Sunshine. Je v kvetení nejvěrnější. pořád nakvítají další výhonky..
já přidávám stále kvetoucí Sunshine. Je v kvetení nejvěrnější. pořád nakvítají další výhonky..
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Maruško určitě bude, je docela pěkně narostlý tak ho pak šmiknu 

díky Kočko. nesháníš taky ňákou kohlerku? možná mám a ještě nekvete.....
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no asi ani ne, zatím 

korektor.cz
korektor.cz
Majko,prosim,prosím o rostlinku Kohlerie Sunshine,mám doma celkově čtyři,ale ani jedna nekvete. 

mám doma jednu navíc, za chvíli pokvete. ale ještě nejsou ty fialky co jsi chtěla. Pak nechat až všechno najednou co???
Ano nechat až budou všechny,dík. 

.