Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
JarkoMirko kde ses tak dlouho toulala??
Febro bylo fajně ve vlaku a hlásím že ten chlap od vozíku se už nevrátil...takže bylo vše v pohodě.
Febro bylo fajně ve vlaku a hlásím že ten chlap od vozíku se už nevrátil...takže bylo vše v pohodě.
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Mikčo, kde jsem se tak dlouho toulala??? Tomu bys nevěřila přes co všechno to jezdí ;o))))) ono se dnes busem podíváš široko daleko za málo peněz ;o))))))))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu.Jednou jsme jeli s manžou autobusem do Prahy. To byla katastrofa! On jezdil snad po všech koutech naší vlasti než jsme tam dorazili. Manža prohlásil - nikdy více..
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Když člověk nepospíchá, tak je to fajn,.... ráda se vozím, ale tohle.... a to jsme ještě cca 15min. stáli v Telči ........ čůrací zastávka ;o)))))
Ona se někdy ta čůrací zastávka hodí:-)) a asi je potřeba kouknout předem,kudy ten autobus pojede.Některý(rychlíkový) jede fajn pro dálkové jízdy a některý je skoro výletový a kochací.
holky my jsme si z Evčou a Jadkou a Febrou taky hezky prohlídly Brno....byla ta výluka, tak nás určená tramvaj dovezla na konečnou, ne na Bieblovu, tak nás paní průvodčí poslala nazpět, abychom vystoupily na jedné zastávce, ale že je dvakrát po sobě, natož nám starší paní v tramvajce prozradila, že tam není žádná zastávka dvakrát stejně značená. tak jsem vystoupily na té první a dělaly okružní cestu kolem rozkopaných tramvají a nazpět.......počkaly si nějakou chvíli na správný spoj a dojely k místu určení...no prostě s těma báglama se cestovalo skvěle... 

Keď ja som išla k arborétu, tak vtedy už zamestnanec Dopravného podniku vstúpil do električky a oznámil, že to je konečná a že hneď príde autobus s označením 9X a skutočne hneď za električkou stál už autobus.
Speť som cestovala autobusom s JarkouMirkou a tak isto upozornili, že kde treba vystúpiť a prestúpiť na električku.
Rýchlik samozrejme hneď v Brne nabral meškanie, v Břeclavi sme utekali na druhý rýchlik, ešte šťastie, že stál na tom istom nástupišti.
Speť som cestovala autobusom s JarkouMirkou a tak isto upozornili, že kde treba vystúpiť a prestúpiť na električku.
Rýchlik samozrejme hneď v Brne nabral meškanie, v Břeclavi sme utekali na druhý rýchlik, ešte šťastie, že stál na tom istom nástupišti.
Evuška píše:...a asi je potřeba kouknout předem,kudy ten autobus pojede.
Leda snad přestěhovat nebo pořídit soukromou helikoptéru... :-)
On ten autobus jede nejkratší trasou, ale zato staví na každé mezi. A hlavně jak nejede po dálnici, tak je to na rychlosti znát. Nic rychlejšího tam fakt není!
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Je mi to jasný,spousta lidí se někam potřebuje dostat a kvůli nim to tam jezdí.
Teda mimochodem,koukala jsem na spojení do Častolovic od nás.Což o to,tam bych se jakžtakž dostala,ale zpátky jedou snad tři vlaky za den.Takže chca nechca pojedu autem.Nebo neumím hledat v jízdních řádech:-)
Teda mimochodem,koukala jsem na spojení do Častolovic od nás.Což o to,tam bych se jakžtakž dostala,ale zpátky jedou snad tři vlaky za den.Takže chca nechca pojedu autem.Nebo neumím hledat v jízdních řádech:-)
Nóó, přímých moc není, ale je tam plno spojů s přestupem v Hradci (příp. ještě v Týništi) - já vím, že to přestupování nic moc, já z něj mám vždycky nervy, ale aspoň časově to vychází docela stejně jako ty přímé...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré ránko, u nás zatím sluníčko
Ludko on tam ten pán na té "přestupní" stanici taky vešel do tramvajky, ale mluvil jen a pouze s řidičkou, na cestující jaksik nic...........kdyby nám to řekl někdo nahlas, tak tam samozřejmě nesedíme. a na druhou stranu, na zpáteční cestě to bylo v autobuse x9 hlášeno, že máme přestoupit........
jo a ještě perlička. Ta stanice Bieblova je jen na znamení, tak jsme si tak vystřelily z řidiče a i když byla plná zastávka lidí, tak jsme mu ručně oznamovaly, že chceme nastoupit. řidič se upřímně smál
Ludko on tam ten pán na té "přestupní" stanici taky vešel do tramvajky, ale mluvil jen a pouze s řidičkou, na cestující jaksik nic...........kdyby nám to řekl někdo nahlas, tak tam samozřejmě nesedíme. a na druhou stranu, na zpáteční cestě to bylo v autobuse x9 hlášeno, že máme přestoupit........
jo a ještě perlička. Ta stanice Bieblova je jen na znamení, tak jsme si tak vystřelily z řidiče a i když byla plná zastávka lidí, tak jsme mu ručně oznamovaly, že chceme nastoupit. řidič se upřímně smál

Děvčata, mně je to moc líto, že jste s dopravou po Brně zažívaly takové horory. Opravdu jsem asi 3 dny před akcí volala na dispečink Dopravního podniku, a byla jsem ujištěna, že tramvaj č. 9 nečeká žádná výluka. Třeba to příště bude lepší.
Packo v pohodě, ani nevíš, jak jsme se s holkama nasmály, když jsme bloudily......fakt to byla docela prča 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den všem.
Ještě že jsem autobusem nejela. Určitě bych tam dorazila za týden.
Jsem zvyklá všude se vozit autem. Byla bych absolutně bezradná a při mé orientaci by to byla katastrofa. 
Ještě že jsem autobusem nejela. Určitě bych tam dorazila za týden.
Jsem zvyklá všude se vozit autem. Byla bych absolutně bezradná a při mé orientaci by to byla katastrofa. 
Babetta píše:To máš pravdu.Jednou jsme jeli s manžou autobusem do Prahy. To byla katastrofa! On jezdil snad po všech koutech naší vlasti než jsme tam dorazili. Manža prohlásil - nikdy více..
Nevím proč mě to něco připomíná ... že by chyba nebyla tak docela v nás ?

mikina píše:Packo v pohodě, ani nevíš, jak jsme se s holkama nasmály, když jsme bloudily......fakt to byla docela prča ::
Víš, to mě hodně mrzí, ale když cestuju někde já, často je to podobné.. jen pro pousmání : mám sestru v Dánsku, měla jsem jízdenku přímo k ní, na sever, bez přestupu. To je ovšem ryzí teorie. Cestou zjistili, že se to finančně nevyplatí, takže DÁNSKY informovali cestující a odklonili to na Kodaň...takže jsem naivně jela 600 km úplně jinam, bez prostředků. Naprosto neuvěřitelnou kalvárií jsem se posléze nějak dostala na místo. Ochota tak 10 %, dodnes z toho mám trauma a už ven necestuji. Takže doufám, že jste se trošku pobavili.

Babetta píše:Byla bych absolutně bezradná a při mé orientaci by to byla katastrofa. ::
Nepodceňuj se tak... pokud na to nemáš, ok, je to věc mužskýho. Některé z nás to nemáme docela jednoduché.

Marti a proto nejezdím do zahraničí, max. do Chorvatska a Polska, tam se dokážu domluviti.....
mikina píše:Marti a proto nejezdím do zahraničí, max. do Chorvatska a Polska, tam se dokážu domluviti.....
Je to trapný, ale je to tak.. já se cítím jistě v Německu a Rakousku, tam se domluvím. Jen velice zdůrazňuju, bez jazyků - konkretně angličtiny, kterou samozřejmě neovládám, - jsem naprosto v háji. Někdo se domluví rukama, já v tomto ne, ve vážné situaci.

Evi,včera jsem požadala chlopa ať se mi podívá na vlak do Častolovic a on mi řekl,že mi tam žaden vlak nejede,přitom je strojvedoucí
Tak teď nevím jestli jsem blázen já nebo on.
Tak teď nevím jestli jsem blázen já nebo on.