Streptocarpus
- febra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Streptocarpus
Kočko - já vím, už dlouho chodím na tvoje stránky okukovat Fernwood's Minuet - zatím jsem se k němu nikde nedostala. Máš je taky moc pěkné.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no a ty neznáš to přísloví..líná huba holé neštěstí??? kdybys řekla můžeš ho mít. Já už ho letos rozsadila jednou a můžu klidně znovu aspoň ho zmenším. V pondělí ho můžu poslat ...aha a nebolelo to viď 

Martinko - Febro, Ty máš krásnější strepsy a jejich fotky, než Piotr a jiní. Jsi opravdu 

- febra
- Kontaktovat uživatele:
Kočko - já to nemyslela teď, já už ho u tebe našla dávno, jenže jsem tě ani nikoho jinýho neznala ani přes tuhle diskuzi a bylo mi to blbý.
Tak se tedy ptám : " Našel by se prosím, pro mně lísteček? "
Měl by být tuším malý - něco jako můj Miki. Je prostě krásný. Mně roste malá rostlinka Cranberry Velvet (červený plnokvětý ) - tuším, že ten Fernwood's Minuet je jedním z jeho rodičů.
Packo - jenže tyhle nejsou mým dílem - jako mnou vyšlechtěné - jen vypěstované.
Tak se tedy ptám : " Našel by se prosím, pro mně lísteček? "
Měl by být tuším malý - něco jako můj Miki. Je prostě krásný. Mně roste malá rostlinka Cranberry Velvet (červený plnokvětý ) - tuším, že ten Fernwood's Minuet je jedním z jeho rodičů.
Packo - jenže tyhle nejsou mým dílem - jako mnou vyšlechtěné - jen vypěstované.
Martinko, z těch Tvých čiší láska ke kytičkám a ne komerce. Myslím to vážně, Tvoje kytky oslovujou tak nějak jinak.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
febro kdybych to takhle brala já a to že jsem stydlivka, tak to co jsem sehnala za odrůdy všude možně bych v životě neměla. Prostě napíšu a nic horšího než, že mě pošle ten člověk někam nebo mi neodepíše se mi stát nemůže. A bud koupím nebo měním. No a ted spíš už většinou měním, už mám dost velkou sbírku, že si můžu "vyskakovat" a nemusím se bát navrhnout výměnu. Tak mi písni adresku a v pondělí ti pošlu toho prťouska
teda febro, kdyby to bylo tak jednoduchý, přesedlat na strepsíky......já musím přijít jak na ně. Daří se fialkám, kohlerkám a achimenesům.....strepsíky musím ještě vyčíhnout...
Pro febru...
taky se mě moc líbí, že neděláš komerci a bereš to kamarádsky.. já jsem holčinám tady moc zavázaná a v podstatě - co je mé, je jejich.. prosím, mám lísteček pod jménem - Senk's Big Bells, nevím, co je to a fotka není.. mohla bys mě to upřesnit ? Moc díky a měj se fajn.

taky se mě moc líbí, že neděláš komerci a bereš to kamarádsky.. já jsem holčinám tady moc zavázaná a v podstatě - co je mé, je jejich.. prosím, mám lísteček pod jménem - Senk's Big Bells, nevím, co je to a fotka není.. mohla bys mě to upřesnit ? Moc díky a měj se fajn.

- febra
- Kontaktovat uživatele:
Marti - tak ten nemáš ode mně - strepsík to není 

- febra
- Kontaktovat uživatele:
Holky nebojte na pěstování strepsů nic není - nemají tolik škůdců - jediné, co jim moc nesvědčí je ostré slunce, letní vedra a vyhřáté okenní parapety v zimě, když hřejí radiátory.
Kdyby můj otec nevyškemral na vyšetření na Interně v nemocnici listy strepsíků a nepřinesl by to domů, asi bych je ani neobjevila. Pak jsem našla diskuzi na livingu - v té době jsem vlastnila 3 bezejmenky. Tam už jsme mezi sebou začali měnit. A musím taky opravdu poděkovat Elce - jelikož ona mi pomohla s objednávkou u Dibleys před 3 roky. Pořád ve spořitelně nevěděli, jak nastavit platby, nakonec to do třetice vyšlo a první strepsy jsem měla doma. A Elka mi taky ze začátku pomohla, měla jsem od ní tyto malé rostlinky - úplně zadarmo - Crystal Blush, Blushing Bride a Falling Stars a listy Charlotte, Wendy a Leylu.
Moje kamarádky mají taky krásné sbírky - když nějaké kyti objednáváme - tak se snažíme domluvit, že každá vezme něco a pak měníme. Můžete kouknout - to jsou jejich stránky.
http://www.kytickyproradost.wbs.cz/
http://www.pokojovky.eu/
http://www.pokojovky-splendidka.websnadno.cz/
Kdyby můj otec nevyškemral na vyšetření na Interně v nemocnici listy strepsíků a nepřinesl by to domů, asi bych je ani neobjevila. Pak jsem našla diskuzi na livingu - v té době jsem vlastnila 3 bezejmenky. Tam už jsme mezi sebou začali měnit. A musím taky opravdu poděkovat Elce - jelikož ona mi pomohla s objednávkou u Dibleys před 3 roky. Pořád ve spořitelně nevěděli, jak nastavit platby, nakonec to do třetice vyšlo a první strepsy jsem měla doma. A Elka mi taky ze začátku pomohla, měla jsem od ní tyto malé rostlinky - úplně zadarmo - Crystal Blush, Blushing Bride a Falling Stars a listy Charlotte, Wendy a Leylu.
Moje kamarádky mají taky krásné sbírky - když nějaké kyti objednáváme - tak se snažíme domluvit, že každá vezme něco a pak měníme. Můžete kouknout - to jsou jejich stránky.
http://www.kytickyproradost.wbs.cz/
http://www.pokojovky.eu/
http://www.pokojovky-splendidka.websnadno.cz/
Martinica píše:... prosím, mám lísteček pod jménem - Senk´s Big Bells, nevím, co je to a fotka není..
Senk's Big Bells je fialka ale má takový protáhlejší list. Na mé stránce je fotka.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
febro však my to taky tak děláme, že děláme společné objednávky ať jde o achimenesy, fialky nebo strepsy. pak to vyměníme.
Pele..., moc dík, mám maličké rozetky a byla jsem trošku zmatená, co to vlastně je.. díky.

febro máš ty i ostatní holky z livingu hezké stránečky i kytičky. sem tam se tam taky chodím kochati... 

Kvete mi pár miminek, tak se s váma podělím o radost.
Nr 2 Mini
Victorian Brocade
Liubava
Seren
Roulette Azur
a moje bezejmenky
Nr 2 Mini
Victorian Brocade
Liubava
Seren
Roulette Azur
a moje bezejmenky
- febra
- Kontaktovat uživatele:
Packo - máš je krásné - já bych je miminkami už nenazývala - snažím se je držet takhle veliké pořád, aby se mi jich na police vešlo hodně. A řekla bych, že květináčky máš větší než já ( mám 10 cm).
Martinko, taky už jsem přišla na to, že budu dávat do malých květináčků a držet malé rostlinky. Než jsem věděla o existenci stovek druhů strepsů, měla jsem svých pár jako velké trsy rostlin, kde bylo v květiníči najednou třeba 80 květů. Líbilo se mi to, ale přesně jak říkáš, není prostor.
Maruško, předpokládám, že na jarním setkání už toho bude hodně.
No,jo ale já budu loudit jen v případě že mi ty dvě co jsem dostala teď vydrží do jara, jinak já to vzdám.