Saintpaulia
Re: Saintpaulia
ahojky holky.
Babett netuším, ale možná jo, u "mateční" rostliny mi kvetl Buckeye taky jednoduchým květem, teď u této je změna....
Babett netuším, ale možná jo, u "mateční" rostliny mi kvetl Buckeye taky jednoduchým květem, teď u této je změna....
Tak posílám slíbené kvítečka
B-Man's Etna se asi nemůže rozhodnout jestli má sportovat nebo ne, ale takhle je zajímavá.
Vám to tak krásně kvete!!! Ale zjistila jsem jednu zajímavou věc, nevim proč, ale teď se mi všechny nějak rozekvetly a v létě teda nic moc... nevim co s nima je, přitom to bylo vždycky obráceně...
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Hooolky, krááásně vám to kvete všem ;o)))) a proto se musím také pochlubit se svými 1. kveteníčky ;o))))
Nádhera, díky...

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jaruš, no co ti budu vykládat... máš je krááásnééé. Ty první dvě jsou úplně mňamózní. 

JARKO_MIRKO...krásně kvetoucí a pěkně vyfocené...měla bys rozšířit naše řady...????? Víš jak to myslím,ne????
Jaruško, máš je nádherné
, srdíčko nad nimi poskočí.
, srdíčko nad nimi poskočí.Re: Saintpaulia
Jarko máš hezké kveteníčko.....radost pokoukat 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
holky nádhera. úplně tu slintám. Jarko s tou Petticoat Promenade mám špatné zkušenosti. Hrozně se jí nechce kvést, ale když už vykvete tak to stojí za to.

pewi píše:Kráááása!!!!! Mě se teda moc líbí i ta [s]Písečná[/s] bouře!
Prachová...

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Aha... dík:) Pitomá angličtina, učim je jí x let a stejně to nezabírá... 

Ahoj holky,posílám pár obrázků fialek,které mně teď kvetou.
Smokey Moon
Amur (teď je víc bílý než barevný)
Rob's Toorooka
Comet Halo (první kvítek,je jediný a úžasný)
a bezejmenka