Zahrada
Re: Zahrada
Packo hezky ti astry kvetou, já mám na zahradě jednu rostlinu fialkových.....jak s prosímtě rozmnožují,,?????????
Ahojky,já mám tmavě růžové.Množí se nejlépe rozdělením trsu.
já mám tu rostlinu jen jednu a ze země vyrůstá na jednom stonku, větví se to až nad zemí........takže když to nechám takhle, tak se postupně "rozmnoží" samy...?????
Přesně tak, ta moje je dvouletá a jaký je to trs.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
mikčo jestli chceš můžu ti došmoulit na jaře bílou. mám fialovou a bílou
Já si vzpomněla na fotky fialových z loňska:-)
Letošní růžové nemám
Letošní růžové nemám
Jé Ivanko bílou bych brala.....
a až se mi rozmnoží ta moje fialková, tak můžu poskytnout... 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
mikčo dobře budu na tebe myslet (ale pro jistotu se mi prosím na jaře připomeň) 

Ivčo tak to nevím jestli nezapomenu jááááá 

ahojky, tak jsem dneska konečně vytáhla jiřiny a gladioly a místo nich jsem zasadila nové narcisy co jsem si zase objednala u Basíka....tulipány jsem po předchozí zkušenosti dala do vysokých květináčů, aby mi je zase hryzci nesežrali......
a taky jsem odvezla moře ornice - krtinců tam máme pořád hodně, tak mám aspoň čím zaházet konec zahrady....
a taky jsem odvezla moře ornice - krtinců tam máme pořád hodně, tak mám aspoň čím zaházet konec zahrady....
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
mikinko na hryzce, krtonožky, krtky a jinou havěť si pořiď jezevčíka a kočku (minimálně 1) Naši měli na zahradě mraky krtonožek, pak když tam přinesli jezevčíka, tak teď tam narazíš když máš velké štěstí tak na 1 ročně. A pamatuju si doby (to jsem byla ještě malá) že mi soused přes plot ukazoval kýbl plný krtonožek co chytil jen ve skleníku
tak to tam bude, až bude barák. Kocoura sice mají tcháni, tak ti nemají žádné krtince ani díry po hryzcích, ale my si pak taky určitě pořídíme. dneska už mně zase bolí v krku, jak jsem včera lítala......a to máme jít ještě večer na koncert Elánu do Ostravy... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, nevím kde se stala chyba, ale kocoury máme dva a taky jednu kočku..... krtince jak hrady máme taky! Blééééé
Ležím už druhý den, všechno mě bolí... dneskamusím na pohřeb... ach jo, to je den...
Všem přeji ten krásnější.
Ležím už druhý den, všechno mě bolí... dneskamusím na pohřeb... ach jo, to je den...
Všem přeji ten krásnější.
ahojky Babett, no tak to je zajímavé.....možná že u tchánů pomáhá to, že jim po zahradě ještě běhá velký bernský salašnický - Brix.
a to jsem si všimla u i sousedů, mají pozemek u baráčku a ještě dokoupili další, když hrozilo, že si volné pole rozprodá zahrádkářům, kolem baráku ani jediný (mají dva velké psy, kočku, a ještě navrh 5 děti
) a na tom volném poli je taky jeden kopec vedle druhého....
Pohřby moc nemusím........a je fakt že v poslední době umírá hodně "známých" lidí z mého okolí....
a to jsem si všimla u i sousedů, mají pozemek u baráčku a ještě dokoupili další, když hrozilo, že si volné pole rozprodá zahrádkářům, kolem baráku ani jediný (mají dva velké psy, kočku, a ještě navrh 5 děti
) a na tom volném poli je taky jeden kopec vedle druhého....Pohřby moc nemusím........a je fakt že v poslední době umírá hodně "známých" lidí z mého okolí....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ta podzemní havěť prý nemusí randál, dupot a dva velcí psy to zvládnou i za ty děcka. Nejhorší je to na jaře. Jak sleze sníh, máme pozemek jak oranici...já bych vraždila...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
to je asi pravda, ono taky pomáhá když se ta půda obdělává. Louka kde nikdo nic nedělá, max. 2x ročně požne trávu je pro ně ráj. Ale fakt doporučuju jezevčíka, je to lovec a norař.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Bojím se, že dalšího pesana už nebudeme chtít. Máme starou kokřičku, je to zlatíčko... těžko se s ní budeme loučit a z toho důvodu už žádného pesana nee..
Ahojky,Mikino,jorkšíři jsou taky norníci,tak třeba bude stačit ten váš:-)Pokud není moc přešlechtěný..
mikina píše:t...a to máme jít ještě večer na koncert Elánu do Ostravy... ::
...júúúj ten koncert ti normálne závidíííím,tak si to poriadne užite !!!!!