Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dáši nemáš vůbec zač.....jsem ráda, že jsem tě poznala a někdy budem muset dát sraz bez mých ratolestí...... 

Babetta píše:...My máme nalezence vlastně tři...
jj, ty choutky, abych sbírala na výstavách ceny, mě už pradávno přešly. Teď už sbíráme jen odložená zvířátka, a ne vždy to dopadne dobře. Ale snažíme se, a případné operace taky nejsou za pakatel. Ale díky brigádě na to mám, na něco se ty peníze musejí dát, a je na nás, nač.. samozřejmě bych dala přednost rodině, ne, že by vše šlo do zvířat a rodina neměla na novou lednici a tak.. to je potřeba rozvážit, ale zatím to jde. Vzhledem k rokům je to ale už náš poslední pejsek. Koček se ale nevzdáme.
JarkaMirka píše:My jsme nechali kočku po 1.koťatech vykastrovat........ jedno jsme jí nechaly, ale to se dožilo pouze 4měs., potom potkalo auto před barákem ;o((((( to bylo doma slz ;o((((
Ano, kočky všeobecně mají zlé životy.. štěstí, kdo má mazlíčka doma.
Barča 27 píše:...roztrhal mirelon...10x2m na asi 20cm kousky...no mazec...:o))
Tohle pejsci dělají z trucu, když jsou mladí.. třeba s tebou chtěl jít ven a nevzalas ho, nebo jsi šla do práce a zůstal sám.. oni to tak vidí a z trucu třeba rozkousají boty, oblečení a tak.. nemá cenu je nijak zvlášť trestat
DasaM píše:A to jsou naši hafani...
Westíci, že ? Nj, teriéři, no commt...

Ivi, pes za korunu, to je tak neodolatelný, že bych to určitě brala i já. Začervení je poměrně časté u těchto chudáčků, ale lehce se to spraví. Fandím, a zase jsi vyrostla v mých očích, pokud to ještě vůbec jde...

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jo Babetko proto vždycky když vidím tyhle inzeráty, tak se musím smát (nebo brečet) - prodám čistokrevné kotě bez PP...kurňa když nemá pp tak není čistokrevné ne? a pak si ho koupíš dáš za něj 3000Kč a pak kolikrát nestíháš lítat po veterinářích a nakonec zjistíš že tě to rádoby levné kotě přišlo dráž než právě to s Pp (které stojí v počátku víc). Taky tohle vysvětlování vždycky když mi lidi píšou nebo volaj o koťata a diví se proč jsou drahá, že si přeci můžou koupit britku sice bez pp ale levněji, mě to až unavuje. Hold když chci zvíře, aby odpovídalo plemennému standardu, tak si hergot nekoupím kotě kdy nemám jistotu kdo jsou jeho rodiče.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No Marti on byl tak začervený, že veterinářka říkala, že je možné že při tom odčervování chcípne. Fuj taky když jsem viděla co z něj lezlo za hady ..brrr
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Já vím Martičko, že nic není zadarmo. Operace naší pejsindy vyšla na 20 tisíc. Lidi se nám smáli, že by to nikdy za psa nedali. Jenže pro nás to stále je člen rodiny. Dneska je pejsinda nějaká špatná, jen lěží, neche vstát a nežere. Není to poprvé, asi už ji trápí stáří..
- Barča 27
- Kontaktovat uživatele:
Ahojda holky...když přišla řeč i na ty kočičky tak vám tu přidám tu naši smečku...:o))
- Barča 27
- Kontaktovat uživatele:
Teď už jsou kotítka samozřejmě větší...:o))
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Babetko takový názor má i táta, když chcípne tak si pořídíme nového psa /kočku...to by mě šlak vzal když tohle řekne, ale znám ho že jen dělá ramena. Tenkrát když byla naše čičina po koťatech nemocná tak byl první kdo s ní letěl k vetovi
Barčo jsou krásný
takovou mourinu máme taky
Barčo jsou krásný
takovou mourinu máme taky- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Baruš, mláďata všech savcců jsou kouzelná, kočkovitých šelem obzvlášť. Víš která šelma je největším predátorem?
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Marti, oni by byly kočky doma, ale stará dlouho doma nevydrží, táhne jí to na myšky do vedlejšího pole........ a malá chodila s ní, ale to víš Micina lovila a Pampeliška si jen hrála..........
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
- Barča 27
- Kontaktovat uživatele:
Babetta píše:Baruš, mláďata všech savcců jsou kouzelná, kočkovitých šelem obzvlášť. Víš která šelma je největším predátorem?
No řekla bych tygr...:o))
- Barča 27
- Kontaktovat uživatele:
Jaruš...taky ty naše čičiny nevydrží doma...i když teď v zimě by se jim to líbilo...jen se otevřou dveře,jakékoliv a už je máme mezi nohama...
Hold jim začíná být venku zima..:o))
Ale nemůžou k nám...kvůli dětem...
Hold jim začíná být venku zima..:o))
Ale nemůžou k nám...kvůli dětem...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
No to jsem si myslela taky, že nějaká z velkých šelem, ale není to pravda. Kočka je jediná z šelem co loví pro zábavu a tím se stala nevětším predátorem..
- Barča 27
- Kontaktovat uživatele:
Jaruš chystá se mi na květ fialka jménem...Litlle Orchid...tak ji mám popsanou a na Avse jsem ji nenašla..
Říká Ti ten název něco?
Říká Ti ten název něco?
- Barča 27
- Kontaktovat uživatele:
To asi jo...i u nás se ta myšky většinou válejí na prahu...
Ač je nemusím...tak je mi jich líto...těch myšek...:o))
Ač je nemusím...tak je mi jich líto...těch myšek...:o))