Ivo to jste teda měli nadílku
mě stačí jedno štěně u našich to je děsná piraňa. Furt do všeho a do všech kouše mizera jeden. Ale ať to jsou štěnata nebo koťata, tak jsou oboje kouzelný ..než dorostou do demoliční čety 
mě stačí jedno štěně u našich to je děsná piraňa. Furt do všeho a do všech kouše mizera jeden. Ale ať to jsou štěnata nebo koťata, tak jsou oboje kouzelný ..než dorostou do demoliční čety 

jedno štěně labrador, druhé vypadá jak knírač ... to je jak u koček. naše černá nebožka Lucinka měla vždycky černá a mourovatá koťata a jednou se jí povedla holčička a ta vypadala jak siamka nebo britka colourpoint. Celá stříbrná a tmavé uši, tlapky a obličejík. Bohužel naši tenkráte nedovolili ko´tata do baráku, tak je měla ve sklepě a kočka je asi přenášela a nejspíš lasice je roztrhala. Na zahradě jsem našla jen pacinku. no obulela jsem to pořádně, chudinky malé. Te´d ty naše jak velké, tak koťátka když máme jsou jak v bavlnce a opečovávaná.modrakocka1 píše:Pewi a to děláš chybu ... stran těch koček určitě. To ti je takové blaho když se k tobě ten tuleň kočičí přitiskne a hřeje tě a vrní a ty vidíš jak je číča spokojená :: :: já už bych si život bez čičin nedokázala představit
... přebývá u rodičů a docela se mi po ní stýká, jak jsem se odstěhovala.

. tak a teď letím pokračovat v pečení. Oběd už mám skoro uvařený, takže teď jdu válet rohlíčky a dělat mědvědí tlapky....tak zase páček