Zahrada
Re: Zahrada
Mi zatím nelezou, možná je mám zasazeny hluboko, ale taky je u nás větší zima a já je mám přímo v trávníku, žádné závětří.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Obešla jsem zahradu, nikde se nic zatím neděje, jen čemeřička nesměle vystrkuje hlavičky prvních květů ze zmrzlé země.
Kočko, chytla se ti???
Kočko, chytla se ti???
Sněženky zatím není vidět, ale hyacinty, narcisy a dokonce pivoňka se tlačí ven.
Ty jo,teď jsem si uvědomila,ve kterém místě mám hyacinty a dneska tam dupali zedníci.Zítra to půjdu zkouknout.Kdybych se tu neobjevila,tak mě šlehlo.
Evuško, kde jsi? Nejsou hyacinty podupané ????? 

Tak hlásím,že hyacinty jsou v pohodě,já taky žiju:-)
Ale mám z těch zedníků depky,každý den nějaká změna.Teď prostě mrzne a tak se nevyrábí beton.Že by se míchal někde v neckách,to už dávno nefunguje,oni nakupujou hotový a fabrika prostě v mrazech nejede...tak až přestane mrznout,budem pokračovat.Pro mě to znamená jedno plus,že jsem si vydupala podlahové vytápění a než nastoupí zedníci,topenář ho nainstaluje.Takže všechno zlé,je tentokrát pro něco dobré
budu mít teplo v dílně a nebudu čekat na sezonu.
Ale mám z těch zedníků depky,každý den nějaká změna.Teď prostě mrzne a tak se nevyrábí beton.Že by se míchal někde v neckách,to už dávno nefunguje,oni nakupujou hotový a fabrika prostě v mrazech nejede...tak až přestane mrznout,budem pokračovat.Pro mě to znamená jedno plus,že jsem si vydupala podlahové vytápění a než nastoupí zedníci,topenář ho nainstaluje.Takže všechno zlé,je tentokrát pro něco dobré
budu mít teplo v dílně a nebudu čekat na sezonu.Re: Zahrada
Doslova sis ho "vydupala"??? Tak to sis u toho ještě užila..??? 

ahojky v Zahradě. hele Evi na co ty pořád myslíš?????
Já jsem ještě na zahradě nebyla, tak ani nevím jestli se už objevují sněženky. jen je tam s přehledem dost velký počet krtinců.....
Já jsem ještě na zahradě nebyla, tak ani nevím jestli se už objevují sněženky. jen je tam s přehledem dost velký počet krtinců.....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki o krtincícch mi ani nemluv! Jsem každé jaro nasr...á!
taky tak, jen doufám že aspoň hryzci se odstěhovali 

Snad ty potvůrky všechny vymrznou i se slimákama.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Babetko vypadá čemeřice že se chytla a kosatce taky, jen je budu muset odhrabat. jsou úplně zakupený zeminou. Totiž Micina od tchýně má takovou úchylku, že z celého záhonu si vybere vždycky na wc to místo kde je něco zasazeného i kdyby ten záhon byl jak pole. No a Talovíny se mi letos ztratili, myslím, že jak jsem loni něco sázela jsem je překopala. No ale vezmu si od babičky nové nebo aspoň semínka. Sněženky už taky kvetou a lezou hyacinty a ladoňky
Ivanko já dneska byla na zahradě koukat, jestli mi kvetou sněženky od tebe...no a prostě jsem je nenašla. jen doufám že je nesežraly hryzci....mně z nich fakticky jeb.e
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
mikčo když mi to před burzou připomeneš tak ti dovezu nové. nám se zas vytratili bledulky už nemáme ani jednu. on tou cestou pořád lítá magor pes takže to asi zadupal
jé ty myslíš že bych mohla opět žebrati??? tak já se pokusím připomenout....
a kosatce od tebe už taky lezou, tak doufám že letos i pokvetou...
a kosatce od tebe už taky lezou, tak doufám že letos i pokvetou...

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no snad jo, oni většinou kvetou ochotně. já si budu muset od našich ukopnout ty od Ajinky. Čokl je systematicky likviduje zmetek, tak abych je zachránila
já mám i nějaké od Vlaďky, tak jsem zvědavá co za barvičky mi pokvetou......teď jsem koukala na Farmář hledá ženu a ten jeden tam měl takové krásné kosatce. na to že nemá babu, tak to tam měl hezky upraveno...
a tulipánky jsem si na podzim zasadila do obr květináčů, když mi z loňska všechny požraly hryzci, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat. jen je nesmím zapomenout zalívat, nějak zapomínám na to, že když neprší, tak vlastně nemají vláhu..
a tulipánky jsem si na podzim zasadila do obr květináčů, když mi z loňska všechny požraly hryzci, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat. jen je nesmím zapomenout zalívat, nějak zapomínám na to, že když neprší, tak vlastně nemají vláhu..
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no já taky přemýšlím, že bych měla zahradu aspoň krapet pozalít je to nějaké suché. tak mám strach aby mi neuschli stromky a loňské keříky.
tak u nás je ještě zem zmrzlá a místy je ještě sníh, takže myslím že ještě nemusím, když bude sluníčko tak hlína rozmrzne a sníh roztaje, takže trošilinku vlhká bude. ale až jak bude tepleji, tak budu muset dojíždět na zahrádku, abych podlila ty tulipány v květináčích... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
U nás je půda ještě na kost zmrzlá. Taky mám obavy, aby rostliny neodešly na nedostatek vláhy. Holomrazy nejsou dobré..