Zahrada
Re: Zahrada
Ať žije Janli a jej kamélie a ostatné kvíítííííí !!!!
Nádhera !!!
Nádhera !!!Re: Zahrada
Ahoj Janli, jsi hodná, že jsi mi odpověděla :-), moc děkuji za informace. No, kdybych zůstala tak u 2-3, tak bych je prozatím mohla nechávat i v té spíži, co jsem prozatím dala tu první ze včerejška :-). Je tam chladno, ale nemrzne tam. Na chatě nám to pod 5 stupňů C neklesá..tak by to šlo i tam, ale raději bych ji-je měla pod dohledem doma. Těmi ostatními informacemi se budu řídit :-). Tak vida, Hagaromo, vzácná :-), to si teda umím hned vybrat že? :-). Jsou ale krásné i ty další.. Píšeš že ji máš od zahradníka.. To jsi ji tam koupila? Myslela jsem si, že to asi nebude až tak jednoduché s tím zakořeňováním, ale pokud by Tě to moc neobtěžovalo, byla bych moc ráda, pokud by ses o to zakořenění pokusila, určitě se vyrovnáme :-). Je to vidět, že svoje kytí pěstuješ s láskou, jsou opravdu nádherné...to jsem ani nepochválila ty skalkové.. Hezký večer, jdu něco dělat, před chvilkou jsem se vrátila z pochůzek a teď nevím co dřív, jak se říká, co teď a co potom :-). Zdraví švýcarka
Janli, to je taková nádhera, až oči přecházejí a nedostává se slov
. Je vidět, že tě ty kytky mají rády a že se jim opravdu věnuješ s láskou.
. Je vidět, že tě ty kytky mají rády a že se jim opravdu věnuješ s láskou.- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
teda janli ty Kamélie jsou úžasné, komu čest tomu čest..je vidět že to s kytičkama fakt umíš
tak já přidám taky pár zahradních
tak já přidám taky pár zahradních
Ivanko - Kotě, krásně Ti to kvete a máš nádherné fotečky.
Nádherné jarní kytičky,je radost se na ně dívat!Doufejme že jim momentální kosa neuškodí.Tady u nás jsou 2stupně,no zima jak v márnici.Na zahradě mám spousty rozkvetlých hyacintů,snad nepůjdou do hájku :))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se vydala koupit nějaká antiparazitika na ty naše chlupatce. Nosí tolik klíšťat, že to už tak dál nejde. Je tu taková menší květinka, kde mimo kvítek a potřeb pro zahrádkáře prodávají také něco potřeb pro chovatele. Takže jsem nakoupila obojky pro kočky, a když jsem byla na odchodu do vedlejší lékárny pro spot-on na psa, neměla jsem se koukat kolem sebe...
Janli! Za to můžeš stejně ty!
Tak jsi mě navnadila na ty tvoje úúúúchvatné kamélie, že jsem si musela, tu co jsem nedopatřením viděla v tom krámku, koupit. Ještě jsem tě chtěla poprosit, kdybys byla úspěšná při množení té své růžové a prouteček ti zůstal, mysli na mě. 
Janli! Za to můžeš stejně ty!
Tak jsi mě navnadila na ty tvoje úúúúchvatné kamélie, že jsem si musela, tu co jsem nedopatřením viděla v tom krámku, koupit. Ještě jsem tě chtěla poprosit, kdybys byla úspěšná při množení té své růžové a prouteček ti zůstal, mysli na mě. 
Jasně!Až bude ta správná doba,udělám více řízků ze všech co mám a pokud se zadaří tak se podělíte všechny.Kamča je krásná,hlavně ji nedávej do velkého tepla a na přímé polední slunce.Ranní a pozdě odpolední sluníčko je v pohodě.Taky milují pomlžení listů až odkvete.Poupata na příští jako jdou rozpoznat zač.zimy,tvoří se na podzim.Jsou víc do kulata,vegetační pupeny jsou víc špičaté.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Janli, pokud nebudu něco vědět, budeš mi dělat poradkyni, jo?
Tak já se chytila na camelku první, Babetta druhá a kdo bude další :-). Je tedy pravda, že na ně mám spadeno leta, když je někde vidím, tak běžím k nim, no cvok :-). Na Zahradě Čech v Litoměřicích jsem se taky vždycky kochala..., ale jednu jsem kdysi umořila, bylo na ni moc teplo.. a od té doby jsem si na ně netroufla. Tak když teď tady máme takovou poradkyni, tak to třeba zvládneme :-).
Janli, to jediné vím, že u camelek jsou kulatá poupata květy. Já na té mé mám jen špičaté, takže obroste, ale kvést nebude..Tak pokud se zadaří tak rozvete třeba příští rok u mne. Tedy, moc bych si to přála :-). Hezký večer švýcarka
Pár narcisů z dnešní deštivé a studené zahrady
Včera jsem si koupila novou Lewisii...přesný název nevím...ale ,že prý na zimu zatahuje..??, Je to možné??, Ptám se odbornic...
Ty jsi zase někde šmejdila po obchodech
? Krásné kytičky.
? Krásné kytičky.Re: Zahrada
ale šmejdila...musela jsme udělat radost sobě i mamce,když mě v poslední době všechno s...štve...???
Ta lewisie mi připadá jako Lewisia tweedyi.Jestli zatahuje to přesně nevím,ale je údajně docela choulostivá.Hlavně jako L.cotyledon na zimní vlhko.Tak ať se jí zadaří:)
Janli..já ji přidám k ostatním,ketré na zimu přikrývám...kusem polykarbonátu...tak uvidíéme..letos mi dost kytek skalniček umrzlo...??, uschlo..???