Jarní setkání v Praze - Fata Morgana + vinice
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jarní setkání v Praze - Fata Morgana + vinice
Holky, je vidět, že jste si to pěkně užily ;o))))
já také přidám něco málo fotek z Faty;o))))
já také přidám něco málo fotek z Faty;o))))
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Něco málo motýlků ;o))))
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Áááááá konečně něco ze setkání......
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Teda, vás tam bylo letos nějak hodně ne? mi přijde, co jsem viděla fotky předtím, nebo jak jsem na jedné burze byla... Každopádně fotky krásné, fialky krásné, všechny kytičky krásné a mrzí mě, že jsem tam nebyla, alespoň bych část z vás poznala...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pewi, léto uteče jak nic a na podzim se můžeme vidět v Brně. Mám od tebe krásnou fialečku, děkovat ti nebudu...prý by nekvetla???
mikina píše:Ivanko, šlo se docela pomalu a bylo to docela blízko, jen je fakt, že ke konci byly dost prudké schody, to jsem měla problém dojít i já...
Nutno podotknout, že po těch schodech se běžně nechodí, cesta vede až dolů serpentinami po vinici - po schodech chtěla jít Eva sama, aby si nadběhla - ale když my jsme byli tááák líní to obcházet - tak jsme se vnutili taky.
No a ti, co šli vzadu a Evu neslyšeli, to chudáci brali nejspíš jako hotovou věc, bez možnosti volby...

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Vidíš to, Hani, vidíš to, fakt jsme byly hodně vzadu a tohle jsme neslyšely... ale to neva, šák jsme došly, ne?
Babetta píše:Pewi, léto uteče jak nic a na podzim se můžeme vidět v Brně. Mám od tebe krásnou fialečku, děkovat ti nebudu...prý by nekvetla???
neděkuj:) nemusíš:)
- Splendidka
- Kontaktovat uživatele:
Všechny vás moc zdravím. Nějak mi to bohužel dřív nevyšlo napsat. Taky se připojuju s poděkováním Evě S. za organizaci tak vydařeného setkání. Moc jsem si ten den s váma užila a ráda jsem vás všechny poznala
. Přikládám aspoň pár foteček, třeba se tam některá najdete ;). Už teď se těším na další setkání 
. Přikládám aspoň pár foteček, třeba se tam některá najdete ;). Už teď se těším na další setkání 
- Splendidka
- Kontaktovat uživatele:
..a na závěr ještě taky přidám pár nádherných motýlů
a mizím
.
a mizím
.Re: Jarní setkání v Praze - Fata Morgana + vinice
Tak taky přispěji svou troškou do mlýna, škoda že jsem neměla větší paměťovku.. tak příště
švýcarka
švýcarka- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ti motýli jsou tak nádherní tvorečkové, až se tají dech...
Ahoj holky, mám radost, že vám výlet vyšel, hlavně počasí. Fotky jsou moc pěkné. Paní Eva je obdivuhodná. Je dobře, že jsou nadšenci, kteří rozdávají radost jiným a za to ji patří veliký dík.