Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Já toho moc venku nepodělala. Vytahovali jsme z pod baráku a nakládali do kolečka takový obrovský křemen. Nechala jsem mezi ním a kolečkem prostředníček. Strhlo mi to fest kůži z obou stran prstu a ještě mi asi zmodrá nehet... jen aby to nehnisalo.Zatím neprší, ochladilo se.
ahojky já se hlásím doma z výletu, nezmokli jsme už jsme tuuuu. ale jen jsme dojeli domů (v šest večer) tak začalo přímo lít...takže to vyšlo úplně super
fotky z jeskyně a vodopádu mám ale na pivku, manžel si ho nechal na opasku......takže hodím až pak. já jsem si te'd udělala pořádek na balkoně a dala tam nějaké kytí...už mi to na parapetech "přetýkalo"...
fotky z jeskyně a vodopádu mám ale na pivku, manžel si ho nechal na opasku......takže hodím až pak. já jsem si te'd udělala pořádek na balkoně a dala tam nějaké kytí...už mi to na parapetech "přetýkalo"...
tak už jsem ztáhla nějaké fotky do počítače...tady dám jen kousek protože je jich hodně...
Majko...tak to ses měla zastavit...to mě mrzí,že jsem to nečetla dřív...????
Evi v pohodě, vraceli jsme se a menža už se těšil na pivko a já na klídeček...byla bych tam s ním nervozní......se stavím příště a sama... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Tak jste si výlet užili,počasí taky vyšlo, to je fajn. Ten chlapec je synek?
jo jo je to syn...
holky já letím manžel je nějaký podrážděný asi že sedím u počítače....
holky já letím manžel je nějaký podrážděný asi že sedím u počítače....

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte. Dneska se asi z vyhřátého pelíšku nikomu nechce... venku je hnusně, že i pes spí na gauči.
U nás lije a lije...tak to bude takový povalovací den...
ahojky, tak u nás nepršelo, a tak jsme jeli na zahradu no a jak jsme dorazili (chlapi měli pomáhat sousedům betonovat sloupky) tak začalo valit. mezitím menža odjel s ta'tkou do Karviné pro věci co potřebovali a než se vrátili, tak jsem chtěla jet domů, jenže menža ráno vyjel mým autem (své měl na zahradě) tak si dal po vystoupení automaticky klíče od auta a tím i od bytu k sobě do kapsy. tak jsem zkysla celé dopoledne na zahradě a to jsem chtěla přesazovat kytí.....chjo
My byli celý víkend na chalupě v Lužických horách a jedniný co jsme za ten víkend stihli bylo posekat celou zahradu a shrabat. Pak v neděli jen lilo...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Byla jsem dnes sama doma, venku hnusně, tak jsem si zrevidovala seznam fialek a pozalívala ty co to už potřebovaly. Bylo mi s nima fajn.
Dobré ránko! Pewi, kde máte chalupu? Já jsem jezdila na Vlčí Horu a pak do Šluknova (jo a pejsinu jsem měla z Filipova)... ono je to teda jen podhůří Lužických hor, ale mám to tam strašně ráda...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Já to tam mám taky ráda:) Máme jí v Kytlici, kousek od Nového Boru...
No jo, to jste na té bližší straně. Ale kdybych se byla nerozvedla s Vlčí Horou, měly jsme to tam k sobě jen 20 km... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
No, ne že bychom to teď měly k sobě dál :-D Ale bylo by to fajn si třeba zajet někam na vejletek...
No jo, s chaloupkou jsem se rozešla před 22 lety - kdo ví, jestli už jsi byla vůbec na světě. :-)
Byla to krásná stará chaloupka z roku 1799 - s lužickým obloukem, ale ne takovým tím běžným, jak má většina chalup v kraji - tahle měla ty stojaté trámky a na nich vodorovný a ten oblouk dělaly trojúhelníky, které byly vsazené do rohů mezi nimi. Ale hlavně ty trojúhelníky byly krásně ozdobně vyřezané... no to je zas popis jak noha... :-D Radši doma najdu nějakou fotku, snad to bude někde vidět.
Tu chalupu koupili manželovi rodiče ve čtyřicátém sedmém, byla po odsunutých Němcích, a po maminčině smrti ji manžel zdědil spolu se dvěma bráchy. Takže mně bohužel pane nikdy neříkala - ale stejně je do dneška to jediné, čeho lituju, že jsem rozvodem ztratila... :-)
Byla to krásná stará chaloupka z roku 1799 - s lužickým obloukem, ale ne takovým tím běžným, jak má většina chalup v kraji - tahle měla ty stojaté trámky a na nich vodorovný a ten oblouk dělaly trojúhelníky, které byly vsazené do rohů mezi nimi. Ale hlavně ty trojúhelníky byly krásně ozdobně vyřezané... no to je zas popis jak noha... :-D Radši doma najdu nějakou fotku, snad to bude někde vidět.
Tu chalupu koupili manželovi rodiče ve čtyřicátém sedmém, byla po odsunutých Němcích, a po maminčině smrti ji manžel zdědil spolu se dvěma bráchy. Takže mně bohužel pane nikdy neříkala - ale stejně je do dneška to jediné, čeho lituju, že jsem rozvodem ztratila... :-)
korektor.cz
korektor.cz
Jojo byla, to mi byly necelý dva roky, to jsem byla ale velká holka co? :oD :oD My máme cca 250 let starou, krásnou, velkou a tatík jí zdědil po babi a dědovi spolu se svýma čtyřma sourozencema, takže je tam lidí vždycky spousta. Jinak v podstatě stejná historie jako u té vaší. Akorát my jí neměli hned po Němcích, ale zabral jí "vykradač", ukradl co mohl a pak jí babi s dědou koupili skoro jako bouračku a dali dohromady. Taky sem hodim fotku, jestli najdu nějakou pěknou. Dokonce je o Kytlici napsaná knížka a prý ten člověk, co jí napsal mluvil s Němcema, co tu naší chalupu měli a prý řikali, že jsou rádi, že se jim o to alespoň někdo stará.
Naposledy upravil(a) pewi dne úte 17. kvě 2011 0:25:29, celkem upraveno 1 x.