Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tak to musela být teda dobrá mela...
To bych se asi docela bála
Nám jednou přistála na zahrádce sousedovic plechová střecha,naše to naštěstí vydržela.
Nám jednou přistála na zahrádce sousedovic plechová střecha,naše to naštěstí vydržela.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
ahojky lidičky, koukám že tady nikdo nechodí..........zdravím vás z Chorvatska z Omiše....jsem tady od soboty, ale neměla jsem ani čas se rozloučit, jak jsme nestíhali....domácí nám dal přístup na net, tak jsem musela kouknout co je na fialkách nového.......dneska nám pršelo,ale už je zase teploučko, tak za chvíli půjdeme zase k moři........jo byli jsme ve splitu kde mají vedle obchodáku zahradní centrum...no né že jsme se mu museli obloukem vyhnout...ach jo.---- jsem si chtěla něco odsud odvézt.....tak zatím ahojky letíme.. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jééé, Mikčooo... zdravím tě ze škaredého počasí, už aby bylo taky hezky. Máme napuštěný bazén a ještě jsme se v něm nekoupali. Měj se fajn a zdrávi dojeli dom. Užívejte!
tak jsem se tadyb ted nedostala, mají dost slabý net. co chvíli jim padá......zítra už fičíme domů
Už se na Tebe těšíme 

to jsem ráda Helenko, už se taky nemůžu dočkat, to víš zahradu jsem dlouho neviděla, ani kytí doma a na balkone.....takže v neděli už uvidím
Příjemnou cestu domů, dojeďte zdraví a hóóódně odpočatí. Doma čeká plno práce, jako vždy a pořád.
Heli pojedem opatrně....z té práce mám nejvíc strach v práci.....to zase bude zmatků,....no nic letím, ještě nemám dočtená tři fora ale to už jindy...tak zatím páček 

Je k moříčku bych taky jela. Já jsem dneska přijela z vody. Jeli jsme Berounku. Moooc fajn:) Jelo nás skorem 50 vodáků v jedné partě:)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Petro, to muselo být moc fajn. Byla jsem na vodě jen jednou, sice jsem se nadřela jak kůň, ale všude jsme byli doma. Vodáci jsou strašně fajn lidi.
Taky jsem byla na vodě jen jednou,jeli jsme jen kousek z Lenory do Pěkné.No měla jsem z toho pěkný zánět v lokti:-(Ale bylo to jinak fajn.
Mikino,tak co,dovezla sis nějakou kytku od móře?
Mikino,tak co,dovezla sis nějakou kytku od móře?
Tak to já jezdím každý rok už hooodně dlouho:) A vždycky je to fajn:) I kdyby trakaře padaly:-D
Venku nám opět prší, tak dám pár fotek ze slunného Chorvatska.
Tak ještě něco.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jůůůvááá, nádherné rostliny. Byla jsi na dovolené?
Byla už v polovině června, ale nějak nebyl čas dát sem pár fotek.
ahojky....Evi to víš že jsem si dovezla kytí...teda nevím co se chytne...až budu mít kapánek času, tak taky stáhnu fotky od mooooře...
a z těch kytek co znám - dostala jsem od naší domácí kanu - žlutočervenou a ještě jsem si šmikla fíky..zkusím jestli to půjde pěstovat, je mi jasné že na zimu budu muset schovávat....no příště hodím fotky co jsem lohla a co tam kvete...
a z těch kytek co znám - dostala jsem od naší domácí kanu - žlutočervenou a ještě jsem si šmikla fíky..zkusím jestli to půjde pěstovat, je mi jasné že na zimu budu muset schovávat....no příště hodím fotky co jsem lohla a co tam kvete...
Náhodou fíky jsou prý docela mrazuvzdorné... teda ne úplně mladé rostliny, a určitě to bude dost záležet na odrůdě. Ale jinak - vidělas je na jaře ve Valdštejnské zahradě - ve volné půdě, na chráněném místě u zdi (nejspíš jižní...). Mě tam právě překvapily, tak jsem si o nich něco našla - vůbec jsem netušila, že se u nás pěstují už snad od středověku...
Tady je docela pěkné povídáníčko, kdyby tě to zajímalo - http://bmprofit.cz/fikovnik.php.
Tady je docela pěkné povídáníčko, kdyby tě to zajímalo - http://bmprofit.cz/fikovnik.php.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Fíky (Smokvoň) vidím v Brně - Žabovřeskách, kudy chodím na kosmetiku. Mají je tam už mnoho let a každý rok plodí. Chce to chráněné místo. Tam je to u jižní stěny domu a v pohodě.