Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
No jsou to krasavice, mám je ráda. Ty stromečkové jsou úžasné...
Máte ještě málo?
Návštěva záchranné stanice pro zvířata + květinová zahrada
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zvířátka by mě taky bavila.
A dostáváme se k těm ibiškům
A na závěr jsem si nechala takovou perličku, nemá cenu to komentovat, schválně jsem vyfotila cedulku zblízka
Vladi a nemáš ten streptocarpus saxorum moc na slunku, že mu tak žloutnou listy? Venku jde krásně a je rád na severní straně. Pak má listy úplně brčálové a husté květy na krátkých stonkách. Cedulku nekomentuju 

Jinak zahradnictví je asi lépe navštívit dříve, otevírají 1. června. Teď už byly ty nejkrásnější odrůdy jak fuchsií tak ibišků vyprodány. Ale utratit by se dalo, musela jsem se hóoooodně krotit, splácím teď střechu, tak jsem si koupila akorát 1 ibicha a jednu fuchsii. Celou cestu jsem se bála, že přijdu o pupen, ale vydržel a v neděli rozkvetl. Fotka zkresluje, má krásnou temně rudou barvu jak červené víno.
Heli, ten streps je taky z toho zahradnictví. Měli to v truhlících na plném slunci a ani nebyl krytý proti dešti. A truhlík byl obsypaný květy. Nenapadlo by mne to takhle pěstovat. Že bych zkusila příští rok místo muškátů vysadit streptocarpus?!
Proto že je na slunci, má tak žluté listy. Kamarádka si ho na chatě dává na severní okno zvenku a je to nádherná zdravá kytka, plná květů.
Krásný ibišek sis dovezla.
Ibišky mám první - El Capitolio Sport, druhý - Swan Lake Rose, i třetí - nevím z hlavy jméno, dneska měl 7 květů najednou.. Tak kdybyste některá chtěla, dovezu větvičku do Brna. Ty další nemám, buď jsem je ani neměla, nebo jsem je zahubila.
Jestli saxorum u mě do jara přežije, tak ho zkusím dát na balkon, mám tam kousek, kde nejde vůbec slunko.
Ibišky mám první - El Capitolio Sport, druhý - Swan Lake Rose, i třetí - nevím z hlavy jméno, dneska měl 7 květů najednou.. Tak kdybyste některá chtěla, dovezu větvičku do Brna. Ty další nemám, buď jsem je ani neměla, nebo jsem je zahubila.
Jestli saxorum u mě do jara přežije, tak ho zkusím dát na balkon, mám tam kousek, kde nejde vůbec slunko.
Vladi tak výlet byl úžasný, stromy jsou obrovské...takové majestátní....nádhera... a kytí, nevím na takové akce raději nejezditi,,pak jedu s prázdnou peněženkou

Evi jestli budeš chtít můžu ti dovézt květináček se strepsíkem.....měla jsem ho na jaře škaredý, tak jsem ostříhala a zasadila, takže mám teď 2 květníky navíc. tak kdybys chtěla, můžu poskytnout... Jeden už rezervuju EvěKá.....
Mikino, díky. Zatím mám ve vodě. Já jsem objevila u známé, že ho má super obří. Vždycky ofiká a rozdává. Takže mám zdroj. Ona ani neví, co pro mě má za vzácnost :-)) Ještě od ní mám nematanthus. To si tak prostě pěstuje v kuchyni na okně, když jí to začne překážet, ostříhá to zkrátí a jedeme dál.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
to je nádhera a ty fuchsie jsou úžasný, to by si babička užila. Ta je má ráda. Jen škoda, že se na nich tak rády drží molice
tak hlásím, že jsem byla dneska s Jadkou ná Floře Olomouc. přijela jsem a musela se najíst, protože přes množství kytek jsme ani neměly pořádný hlad...koupila jsem si dvě begonky, pak jsem si pořídila 10 různých narcisů, 5 minikosatečků, 6 (na fotkách byly taky minikosatečky, ale je to jen cibulka, ty druhé mají ještě i zelené, tak nevím) minikosatečky... 5 různých denivek - (nádherná), 2 velké kosatce - růžový a světlounce modrý, světle modroučké modřence jooo a ještě bílé plné zvonečky - mrazuvzdorné... a semínka... udělala jsem si radost.
jsem moc ráda, že jsme si udělaly výlet a odreagovaly se...
jsem moc ráda, že jsme si udělaly výlet a odreagovaly se...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, takhle bych se taky ráda odreagovala...

I naše peněženky se dokonale odreagovaly
!
!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
jo jo Vladi máš recht. a představ si, že ani menža neprotestoval.....tak jsem našla kablík na přetáhnutí fotek, jen jsem vlastně moc nefotila....