Po delší době něco málo obrázků.
Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Soni, jako vždy, nááádhera. Už se těším, až mi taky pokvete zvířátko. Royal Savanna je taky velice zajímavý a pěkný.
Všechny jsou krásné, ale nejvíce mne zaujal DS-Belen'kyi Pushistyi Severnyi Zverek 1.
Soni, prosím odkud je ta savana?
Doufám, že to bělounké načechrané severní zvíře (na jedné fotce na Dimetrisu mají v závorce "Pesec" - takže je to polární liška ;-) jsem správně určila jako jedničku (dvojka má mít fantasy korálové)...? Kdyby ne, tak to ještě opravím, jen mi dejte vědět.
Stejně by mě teda zajímalo, jak někdo přijde na takové jméno - při těchhle barvách...? :-)
Doufám, že to bělounké načechrané severní zvíře (na jedné fotce na Dimetrisu mají v závorce "Pesec" - takže je to polární liška ;-) jsem správně určila jako jedničku (dvojka má mít fantasy korálové)...? Kdyby ne, tak to ještě opravím, jen mi dejte vědět.
Stejně by mě teda zajímalo, jak někdo přijde na takové jméno - při těchhle barvách...? :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Soni, zase super kousky... ať ti dělají radost...
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Hanko, zverek je opravdu 1, to jsem tam zapomněla napsat. Tu savanu jsem vydražila na eBayi, už nevím, jestli tam nebyl šlechtitel uvedený, nebo jsem si to jen zapomněla poznamenat, je pravda, že to bylo od prodejce, co není úplně spolehlivý, jiné dva strepsy mně vykvetly úplně jinak, než jak inzerovala.
Dík moc, a jestli si to chceš doplnit, tak šlechtitel je Jim King (USA) - já jsem ten streps hlavně nemohla nikde najít - on je správně Royal Savanna - a já zkoušela i různé varianty zadat, ale ta dvě "n" mě nenapadla... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobrý den. Zase pár nově rozkvetlých
Pedro
Sabina
Bristol's Party Girl
Black Panther
Hannah
Red Velvet
Denisa z Dafralu
Anne
Pedro
Sabina
Bristol's Party Girl
Black Panther
Hannah
Red Velvet
Denisa z Dafralu
Anne
Šmankote, to je zase krásy. Budu muset najít další místo... jenže co mám oželet?
Nádhera, začala mně kvést Anne, má jeden květ.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
sapho píše:... Budu muset najít další místo... jenže co mám oželet?

Přidávám se k děvčatům, chvála největší. Black Panther má velkou jedničku.
Krásně se na to kouká. 

Helenko, to je zase nádhery... budu muset pořídit nějaký igelit na klávesnici... 

Soni, ty máš asi dost místa doma na strpesíky, co...?
Soni, Shenandoah Shiloh mám, ale Franken Mulberry Lady je úúúžasný. Ty máš opravdu perly. Však pro to taky hodně děláš.
Taky se mi zase zachtělo něco vyfotit
Jozef (od Piotra)
Watermelon Wine
32 od Piotra. Toto je jeden stonek se čtyřmi květy - každý jiný
Geronimo v plném květu
Megan
a nádherní kříženci od Janli
Jozef (od Piotra)
Watermelon Wine
32 od Piotra. Toto je jeden stonek se čtyřmi květy - každý jiný
Geronimo v plném květu