Zahrada
Re: Zahrada
moc pěkné. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Helenko nádhera ale ta louka musí být pro zlost. Já bych jim to asi sama šla posekat
Heli, opět tolik krásy 

Ivanko, to bych tu louku musela spást, protože my nemáme kosu ani sekačku, nemáme totiž žádný trávník.
Betty, oni mají králíky, ale sečou to vždy hrozně pozdě, až to všechno vysemení.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Máme kousek od nás lány louky a když to včas neposečou, nestačím sekat a plet. Zvlášť když do toho pořád prší.
Helenko.. takvá skupinka rudbekií pohromadě tomusí být krása... asi k tobě budu muset fakt dojet...???
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Heli tak skočte do železářství nebo zahradního centra a kupte aspoň srp. já bych jim to posrpila a mohli by něco kydnout. takový sousedi jsou k nezaplacení, taky tu máme jedny a od těch lítaly bodláky, naštětsí jim už asi někdo něco řekl, páč letos mají posečeno
Ivanko, zatím to zvládáme udržet bez plevele. Jsou to jen semenáčky pampelišek, bodláků a trav. Hlavně, že už nemáme svlačce, bršlice, pýr a podobné.
Pár fotek ze zahrady.
ahojky tak jsem si fotla jak mi krásně kvetou některé krásenky...
Heli... prosím tě mám žlutou dymnivku... ožrali mi ji slimáci... a tak se ptám... ona na jaře vždycky obrazí??? Nebo sama vysemeňuje...???
Na jaře vždy obrazí a hodně se rozrůstá.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, krásenky mají moc krásné barvy.
Úplně jsem vyklidila květinový záhon, dala jsem na stranu pro tebe ty kosatce. Domlouvaly jsme se, že ti je dovezu na burzu. Neuvědomila jsem si, že na ně asi bude dost pozdě. Mám jich ještě navíc igelitovou tašku, kdyby někdo chtěl. Hafo jsem zlikvidovala.
Úplně jsem vyklidila květinový záhon, dala jsem na stranu pro tebe ty kosatce. Domlouvaly jsme se, že ti je dovezu na burzu. Neuvědomila jsem si, že na ně asi bude dost pozdě. Mám jich ještě navíc igelitovou tašku, kdyby někdo chtěl. Hafo jsem zlikvidovala.
Babett, v září to bude ještě v pohodě co???? díky moc i když za kytí se neděkujeee... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jsem ráda, že si je vezmeš, jinak by skončily na hnoji, bylo jich už moc.
a proč jsi rušila kytičky? jako úplně nebo jsi je jen "zmenšila"???
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mám zahrádečku jak dlaň a ten záhon byl už vyčerpaný. Navozila jsem vyzrálý kompost, na něj ještě něco hnoje teď to postupně zarývám. Mám objednané růže. Do záhonu vložím houpací lavičku zavěšenou na kovové konstrukci. Nechám to popnout růží a klematisem... nějaké ty trávy a trvalky... no mám nějakou představu...