Zahrada
Re: Zahrada
Babett tak jakou tašku si mám vzít???? stačí mi pár kousků, nebudu ti vybírat celou zahrádku..... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vezmi si nůši a nebo krosnu... néé dělám si srandu, igelitka ti bude stačit a nebo je chceš poslat ať se s tím nemusíš tahat?
tak to už záleží na tobě, jestli se toho chceš zbavit hned, klidně pošli...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Nejde ani o to se jich rychle zbavit, ale myslela jsem na tebe, abys to netáhla vlakem..
Babett, já toho moc tahat nebudu, fialky brát nebudu a ze zahrady jsem snad neškemrala???? teda nevím jestli nemám zajednáno něco u Evušky???????? Eviku mám nebo nemám... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobře Mikčo, dovezu ti je už v igelitce, tak nic potřebovat nebudeš.
dobrá tedy... ale vemu si batoh, líp se to ponese... 

Mikčo, hele, já ti nevím, domlouvaly jsme, že byste mohly s holkama o prázdninách dojet :-) No asi už to nestihnete :-( tak já ti písnu, co se mi tu plete a potřebuju vyplet :-) a máte u mě ty oxalisy, ale už zatáhly, musím mrknout, jestli vůbec v květináčích něco zůstalo.
Koukala jsem na předchozí stránce, že kvete ta sasanka. Jsem ráda, že přežila a trochu se pochlapila...
Koukala jsem na předchozí stránce, že kvete ta sasanka. Jsem ráda, že přežila a trochu se pochlapila...
Evi to mě mrzí, že nám to nevyšlo, ale zahrada je určitě ráda
, tak letím spát, jsem utahaná jako pes... 
, tak letím spát, jsem utahaná jako pes... 
Pár fotek z podzimní zahrady. Bylinné ibišky jsou plné poupat, ale tady to klasicky nestihne rozkvést.
Vladi, hezky Ti to kvete.
Spíš by to mělo jít mezi balkónovky, ale já je mám na zahradě 

Vladi, příště si cestu kolem naplánujeme v létě, abych viděla zahradu v květu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jadko, krásně ti tvetou. Máš nádherné fuchsie, taky oceňuji ten originální nápad s rozbitým květníkem...
Je to tam u Tebe teď určitě moc pěkné. Doufám, že se to líbí i srnečkám.
Tak ještě pár
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jadko, copak je to ten zvoneček? Tu okrasnou trávu (dochan psárkovitý) jsem si právě koupila a sháním ještě jiné druhy tráv.
Rozbitý květináč mám odložen na netřesky déle. Akorát jich tam nebude tak moc. Teď to byla nouzovka.
Heli, srnečkám se líbí, zrovna teď mi navštívily růže, jedno poupě nechaly, ale vrátily se další noc. Nestačí jim, že se teď přiživují na švestkách.
A dnes zvečera opět šmejdil kolem domu ježek.
Heli, srnečkám se líbí, zrovna teď mi navštívily růže, jedno poupě nechaly, ale vrátily se další noc. Nestačí jim, že se teď přiživují na švestkách.
A dnes zvečera opět šmejdil kolem domu ježek.