a modrou oblohou..tak jsme se přeci jen dočkali toho jara..u nás už sníh taky mizi raketovou rychlostí..snad taky vykouknou i kytičky na zahradě..ale syn tam( na zahradě) má stále ještě okolo 30 cm sněhu ... 
a modrou oblohou..tak jsme se přeci jen dočkali toho jara..u nás už sníh taky mizi raketovou rychlostí..snad taky vykouknou i kytičky na zahradě..ale syn tam( na zahradě) má stále ještě okolo 30 cm sněhu ... 

Evuška píše:
A meje kvůli tomu okna v celém baráku..To bude vizita???:-))
Já ostuda kvůli návštěvě setřela v pondělí večer barák od půdy do sklepa a to tak,že doslova.A co?Návšetěva nepřišla.Smolíček.No,ale včera odpoledne přišel truhlář.Aco?Můžu dneska stírat znova.VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.Jdu na to.
, ale když ono to vždy nejde (by mě ty návštěvy pomluvily, že mám doma binec, že
)

. tak doufám že to říkal, jen aby mně kapánek vytočil. (né on balíkama na zem nehází 
Bublinka píše:Mikinko, taky už jsem od Ivy dostala balíček a včera jsem sázela, jsem hrozně zvědavaá co se mi ujme. Těším se až na mě budeš myslet a řízkem Aeschynanthusu.... Mám dnes narozeniny, tak si ten den s dcerou užívám.....

Bublinka píše:Mikinko, taky už jsem od Ivy dostala balíček a včera jsem sázela, jsem hrozně zvědavaá co se mi ujme. Těším se až na mě budeš myslet a řízkem Aeschynanthusu.... Mám dnes narozeniny, tak si ten den s dcerou užívám.....
. Aesch... budu posílat v pondělí jestli neva. dneska jsem v práci bez auta a než se dostanu domů, tak bych došla na poštu pozdě. a nechat to ležet přes víkend na poště, to radši ne.mikina píše:ahojky, teď si tak uvědomuju, že jsem vůbec neodpověděla na dotaz s čím byly bramboráčky. Maso do toho nedáváme, ale dávám do toho manželovi tvarůžky (tím teplem pak vůbec nesmrdí) a já si do toho dávám tvrdý sýr..... Mám to pak 2v1 a je to moc dobré.

Evuška píše:Ten smajloš je tam proto,že bych potřebovala tu hubu zašít,abych se vždycky nenaprala už při smažení.Pak si samozřejmě nandám jestě na talíř.A je to.78kg živé váhy