Saintpaulia
Re: Saintpaulia
Mně už odešla do věčných lovišť. Po pravdě řečeno, jsem jí ani nebránila.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evi já ji po koupení rozsázela a ta rozsazená kvetla a žije ...jen bych ji nemusela tak zapomínat zalévat
Tak s ten nemam... ale začíná se mi klubat Smokey Moon, už se těšim, pak sem hodim foto...
Waterdancer (od PEWI)
Senk's Big Bells
Golden Autumn
RS-Morskaia Printsessa
Senk's Big Bells
Golden Autumn
RS-Morskaia Printsessa

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Petro, Smokey je krásný, mám ho moc ráda.
Ivanko, jsou všechny krásné, ale princezna je princezna!
Ivanko, jsou všechny krásné, ale princezna je princezna!

Děvčata, to je tolik krásy, a mně fialky nechtějí kvést 

Teeeda, Ivanko, ty je máš krásné!!! Mně to taky kvete nijak moc... a koukala jsem na jiné fotky a zjisitla jsem, že ten můj Smokey teda neni moc smokey, je spíš jen bílozelený... Viděla jsem jeden uplně krásně takový šedofialový...
Ivanko, parádní fotky...

Petro já myslím, že se Ti ještě vybarví. To první kvetení nebývá ještě to ono. Můj Smokey má teď teprve poupátka, taky čekám jaký bude.Mně kvetl jeden rok Amur jen dvoubarevně, nic moc a teď co květ to jiná malba a krása.

Ivanko, nemám slov 

Holky, takhle šachuju s místem, vedlejší okno je plné na dvě patra. Na lednici se ještě něco vešlo. Jo, a vpravo nahoře to není mikrovlnka, ale král mé kuchyně, malá pečicí trouba. Hodně - a pro dva tak akorát.. peču v ní všechno.

Marti, ale ty bydlíš v odmečku, tak musíš mít místa habaděj, ne...???? a jak to na té lednici drží..???? nebo ta police stojí i na zemi???? A nebo jak je to zatížené na té lednici????
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Nějak to tady po setkání usnulo, tak dám pár obrázků.
Dvě prvničky, s Early Dawn si nejsem jistá tak je bezejmenná a Frozínek se mi tak líbí, že je tu znova.
Dvě prvničky, s Early Dawn si nejsem jistá tak je bezejmenná a Frozínek se mi tak líbí, že je tu znova.
Teda Danuško to je nádhera. Mně skoro nic nekvete. Pohled na kvítka je pohlazení po duši. Ať se daří. Hana.