Saintpaulia
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Saintpaulia
Leni, spletla jsem si tě se Sapho. Promiň popletě. 

Babett... 

Ivanko, jak ty to děláš?!?! Nový přírůstek se projevil :) Od Ivanky... má dobrý základ :)
Klobouk dolů Pewi... chválím Amurka. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Moje fialky už dokvétají, jen u několika opozdilců jsem byla zvědavá na další květy.
Crystal Plum má vnitější okraje květů a je probarvenější, zrovna tak jako okraje EK-Goluboglazoi Rossii jsou výraznější. Musím přiznat, že zelenokvěté fialky mě moc nenadchly. Změnila jsem názor. Frozen in Time je krásný, první květ měl jednoduchý,taky se polepšil a ukázal květ plný. Rob's Antique Rose jsem si dovezla z Častolovic. Tedy se chlubím cizím peřím. Mám z něho vééélkou radost!
Crystal Plum má vnitější okraje květů a je probarvenější, zrovna tak jako okraje EK-Goluboglazoi Rossii jsou výraznější. Musím přiznat, že zelenokvěté fialky mě moc nenadchly. Změnila jsem názor. Frozen in Time je krásný, první květ měl jednoduchý,taky se polepšil a ukázal květ plný. Rob's Antique Rose jsem si dovezla z Častolovic. Tedy se chlubím cizím peřím. Mám z něho vééélkou radost!
Betty, všechny jsou supééér 

Všem vám to krásně kvete
!
!Re: Saintpaulia
Babetto, nepomlouvej je - Frozen in Time byl správně i jednoduchý (jednoduchý-poloplný), nemusel se polepšovat! ;-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hani, no jó, ale v mojich očích je hezčí ten poloplný. Taky se nějak polepšuju...
Pewi to jsem ráda, že Amurek amůří jak má.
Ten můj je taky hodný, kvete hodně a už dlouho. 
Zdeni krásná Volshebnaia Noch', u mě zatím jednobarevná, ale pořád doufám.Babet EK-Goluboglazuiu Rossiiu mám taky, zatím jako malou rostlinku a moc se těším na květy. Na fotce vypadají opravdu krásně.
A teď zase pár obrázků ode mě
Rob's Dandy Lion
Luminescence
Ancient Lace
Prince Carnival
moje fialkové okno v práci (okno je velké a obrácené na sever, tady se fialkám líbí)

Nádhera, úplné jaro. Mé kytky teď mají zimní spánek při 15 °C 

Ivanko, to Tvé pracovní okno je super, také bych takové potřebovala a Prince Carnival je fešák.
Děvčata, chválím Vaše kvetení, já jsem v očekávání... v týdnu jsem si byla v Dafralu pro nějaké fialky a oni měly už některé poupátka, tak čekám a čekám...
Děvčata, chválím Vaše kvetení, já jsem v očekávání... v týdnu jsem si byla v Dafralu pro nějaké fialky a oni měly už některé poupátka, tak čekám a čekám...

Babetta píše:Moje fialky už dokvétají...
Ahojky, nemůžu než pochválit jak kytky, tak fotky... tyhle mám taky, a jsou to mí miláčci.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
moc krásný fialinky, já se furt rozhoupávám na přesazování ale nějak mi to nejde. Přes den nemůžu páč prcek mi to nedovolí a večer se mi už zas nechce.
Ivo můžu škemrat lístek od Luminescence? Moje si klidně umřela mrška.
Ivo můžu škemrat lístek od Luminescence? Moje si klidně umřela mrška.

Ivanko, nádhera, nejhezčí je však Prince Carnival.
Leni, nevíš jestli ještě bude Dafral poštou posílat květiny, mají tam dost velký výběr.
Leni, nevíš jestli ještě bude Dafral poštou posílat květiny, mají tam dost velký výběr.

Prince Carnival je nádhera :) Já bych takové okénko taky potřebovala...