No je fakt, že je i v zimě občas přihnojím buď KRISTALONEM plod a květ nebo FLORANEM. Hnojím radši hnojivama, která mají víc fosforu. Ale ani nevím, jestli by nebylo lepší je teď v zimě nechat raději odpočinout a nehnojit. Jo a taky jim slibuju, že když hezky pokvetou, že je vezmu na výstavu.
Tak ten slib, že je vezmeš na výstavu, je asi ta největší motivace. Taky to zkusím. Je fakt, že v zimě nepřihnojuju, začínám až tak v únoru. Ale v létě jsem jim dopřávala, a přesto loni téměř vůbec nekvetly.
Téda Ivanko, to snad není možné... takhle krásně Ti kvetou... u mě je jen zeleno... a to poctivě zalévám vodou z akvária (rybky spolehlivě hnojí) . A od jara hnojím Kristalon plod a květ, ale žádná sláva...
Leni já jeden čas taky zalévala vodou z akva, ale pak mi všechny začly houfně hynout na hnilobu krčku. Myslím, že z toho akvárka se do zeminy dostaly plísně
Ivo,to je nádhera,tolik kvetoucíck kvítků nemám ani v létě. Leni,ja mám také zeleno,ale tolik nevyhazuji jak minulý rok,doufám,že kvetení bude také lepší
U mě se Modrokočko zatím fialky drží, nehnijou, snažím se zalévat do misky pod květináčkem. Snad mě hniloba krčku nepotká... Od března začnu hnojit Kristalonem.
mikina, uz ju nemam, neviem co to bolo, ale boli vedla seba asi 4 a aj kohlerie a keby to bolo popalenie, tak by to mali vsetky a okrem tejto to nemala ziadna