Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tak a komu je smutno po sněhu, trochu ho posílám...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Teda Danuš to je paráda. U nás zas přes noc napadlo, ale ráno to bylo mokré a klouzalo to, no a pak začlo pršet a stojí to za kulo
U nás ráno začalo sněžit a odpoledne to přešlo do deště, ale pořád je ještě bílo.
Danu, nádherný pohled na ty hory! Tady taky ráno bylo bílo ale teď leje jako z konve! Úplně praštěný počasí 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jani, u nás je sice sněhu dost, ale teploty se taky drží jen kousiček pod nulou. Venku je moc fajn, mám ráda vlhký, čerstvý vzduch. Chodím skoro každý den s pejsanem ven.
hele Evi, ze ty tento tyden koukas na prostreno???? Taky tam vari myslivec...
Babet, nadhera tam by se nase decka vyradily...
Babet, nadhera tam by se nase decka vyradily...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
V noci mě vzbudil příšerný vítr a déšť. K ránu to přimrzlo. To bude mazec než mrazík povolí a roztaje ledovice.
Jih je na tom podobně. Ráno jsem šla nakoupit... no jako kdybych měla v gatích
Teď zase padá sníh s deštěm. Jak říkám, praštěný počasí! Ještě že mám doma ty výsevy strepsíků a mohu to opečovávat, jinak by mě kleplo.
Teď zase padá sníh s deštěm. Jak říkám, praštěný počasí! Ještě že mám doma ty výsevy strepsíků a mohu to opečovávat, jinak by mě kleplo.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tak u nás ještě před chvíli svítilo
, teď už se zatahuje.
Ráno bylo pěkně hladko, hlavní cesty ještě dobré, ale na těch vedlejších umrzlý hrbolatý sníh, měla jsem problém dojít do práce. Zasekla jsem se uprostřed cesty a nějak nešlo dojít ke kraji. Do práce jsem došla zpocená až na prd...
, teď už se zatahuje.Ráno bylo pěkně hladko, hlavní cesty ještě dobré, ale na těch vedlejších umrzlý hrbolatý sníh, měla jsem problém dojít do práce. Zasekla jsem se uprostřed cesty a nějak nešlo dojít ke kraji. Do práce jsem došla zpocená až na prd...
U nás sněžoprší, ale už to přechází v déšť. No hnus.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Opět změna, chumelí se chumelí hustě, ale drobně. Teploměr je na nule. Sníh je těžký.
Tak abych vám nezáviděla, už u nás taky chumelí, dost hustě a vločky velké na půl dlaně

ahojky, u nas uz taky chumeli.... Snih predtim roztal a pak ta cabracka zase zmrzla, takze rano jsem se malem natahla na namrzlem chodniku
U nás pro změnu přestalo pršet a krásně 

Tak to se máte! Ale do Jindřicháče taky přišlo na pár hodin jaro a doprovází ho docela studený větroš. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
teda holky u nás je dneska zas taky bláznivý počásko. Dopo slunko, pak chumelilo a pak slejvák
sákryš, chci hodit trošku fotek do kytek ale máme zase nový program v počítači, takže jsem zjišťovala jak stáhnout fotky do písí... jen mi to nenabídlo výběr jako kdysi, takže mi to stahuje všech 500 fotek co mám ve foťáku... takže snad mě maluch mezitím nevyhodí od počítače...
tak ještě chviličku a bude to stáhnuto... pak musím padat, protože jsem si udělala kynuté těsto a budu zkoušet trdelníky... jsem zvědavá jak mi půjdou, protože je fakticky celá rodinka milujeme...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, taky je moc miluju. S ořechama a se skořicí... pošli vzorek... a ne abys to zase stahovala 500x...
tak vás holky zvu...