ahojky taky něco málo kvete u nás na Karvinsku
Zahrada
Re: Zahrada
ahojky taky něco málo kvete u nás na Karvinsku
pěkně ti nakvétají irisky... já mám jen ten fialový...
Evi to jsou ty co jsme kupovali před tím ostravským výstavištěm... když mi řekneš, jak se množí (dělením cibulek asi???) tak ti modré a žluté dovezu až se pomnoží.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, moc hezké kosatečky. Já si na ně ještě počkám. Mám jen takové tmavě modré.
Byli jsme zase trochu pofotit bledulkový háječek. Kouzelný kus přírody.
Byli jsme zase trochu pofotit bledulkový háječek. Kouzelný kus přírody.
Betty, ty bledule jsou nádherné. Já je na zahradě udržím vždycky pár let a hryzci, nebo jiná ludra, je sežerou. Sázím je vždy do plastových košíků a není to nic platné.
Mikčo, kosatečky máš moc pěkné. Naše zahrada je v mrazové kotlince, všechno kvete později. Kosatce kvetou žluté, ostatní zatím jen vykukují. I krokusy, kromě žlutých, teprve vystrkují růžky.
Mikčo, kosatečky máš moc pěkné. Naše zahrada je v mrazové kotlince, všechno kvete později. Kosatce kvetou žluté, ostatní zatím jen vykukují. I krokusy, kromě žlutých, teprve vystrkují růžky.
Nádhera.
Taky mi pár kvete na zahradě a drží se. Plastové košíky jsou na prd, taky jsem do nich kdysi pracně sázela. Po té, co mi byly sežrány tulipány i s těmi košíky (sprostě vyžrané díry v plastu), už to nedělám.
Taky mi pár kvete na zahradě a drží se. Plastové košíky jsou na prd, taky jsem do nich kdysi pracně sázela. Po té, co mi byly sežrány tulipány i s těmi košíky (sprostě vyžrané díry v plastu), už to nedělám.
Mrchy...!
(To nebyl pozdrav pro vás - já už tradičně nezdravím. ;-)
Já jsem zrovna včera na eBayi prohlížela takové kolíky na solární pohon, které se zapíchnou do země a mají vydávat nějaké odpuzovací ultrazvukové pískání s měnící se frekvencí, takže si na to ty potvory prý nezvyknou. Psali tam dát dva na třicet metrů... no, jeden vyjde tak na 250,- Kč... To by mě fakt zajímalo, jestli to funguje... :-)
(To nebyl pozdrav pro vás - já už tradičně nezdravím. ;-)
Já jsem zrovna včera na eBayi prohlížela takové kolíky na solární pohon, které se zapíchnou do země a mají vydávat nějaké odpuzovací ultrazvukové pískání s měnící se frekvencí, takže si na to ty potvory prý nezvyknou. Psali tam dát dva na třicet metrů... no, jeden vyjde tak na 250,- Kč... To by mě fakt zajímalo, jestli to funguje... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, už jsme jich vyzkoušeli hodně. Většinou vydrželi jednu sezonu a přestaly pištět. A ty, které pískaly, dokázal krtek vyvrátit, nebo ryl vedle nich. O dosahu ani nemluvím. Naše zahrada je cca 25x17 m, pískláků jsme tam měli i osm najednou a nic nepomohlo. Nově poskládanou skalku se zapíchlým písklákem proryl krtek až do vrchu. A když my jsme je, asi před 5 lety) kupovali, stál jeden kolem 600,-Kč.
Zkus to, třeba už jsou modernější a budeš mít více štěstí.
Zkus to, třeba už jsou modernější a budeš mít více štěstí.

Helenko, já to nemám kde zkusit - to byla hozená vějička, kdyby náhodou měl chuť zkoušet někdo z majitelů zahrad... ;-) 

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hanko, nedoporučuji! Měla jsem to na zahradě taky. Krtek udělal hned pět hromádek těsně kolem přístroje. Doma jsem byla terčem posměchu.
Až někdo něco opravdu spolehlivého vymyslí, dostane nobelovku.
Až někdo něco opravdu spolehlivého vymyslí, dostane nobelovku.
Babetto - úžasný bledulový háj, nádherný kus přírody

Majko... neboj... až budeš mít zarostlou zahrádku, tak ti ji přijedu trošku vyplenit...???
tak jsem dneska byla mrknout na zahrádku...
Mikčo, pěkně Ti to začíná kvést. Taky mám radost z každého kvítku. Po této zimě je to takové neduživé, ale určitě se to zlepší.
Než jsem to tu stihla dát, už vše odkvetlo
Vladi, máš tam kolem chalupy krásnou přírodu, plnou květů. Je to příjemná podívaná.
tak když nekvete nic doma, tak dělá radost aspoň zahrádka
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
krásné krásné, ty fialky mají nějaké tmavé listy ne? Mně kvetou fialové, žluté, růžová (ta moc potvůrka neroste) bílé a pak i ty puntíkaté