Achimenes
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Achimenes
Hani, mám je asi v takovém stavu, co ty. Asi jim je fakt zima. Přestěhuji je.
Tak já jich několik už mám taky na balkoně.
...a džungle v ložnici.
...a džungle v ložnici.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Týý jo, a prý že já mám doma džungli! 

Mikino, to je teda houští. :-) Docela mám chuť to ukázat manželovi, když prndá, že mám doma plno kytek, tak fakt neví, co je ještě možné. :-))
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem ty moje poklady ještě včera v noci běžela uklidit. Tak kurnik už by mohlo být kloudně, aby mohly být venku.
Já je radši uklidila v pátek odpoledne, přes noc a včera jsem vůbec nebyla doma. Ani nevím, jak bylo, teploměr jsem neměla. Dneska jsem je zase vyšoupla - jednak mi překážely a druhak se předpověď na dnešní noc (aspoň tady u nás) výrazně vylepšila. Ale jestě si to cvičení budu muset zřejmě zopáknout - nejstudenější noc má být na středu... :-(
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No já právě šla v noci na WC a na chodbě byla otevřená větračka a přišlo mi teda fest chladno.
Evi, klidně mu fotku ukaž, i když jestli je jako můj, tak tě stejně pošle do háje...
(Témy regály přesunuto do Jak pěstujete? Na čem, v čem a pod...)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Tak jdu zase vyhodit honzíky ven, studená noc meteorologům vyšla - snad už byla fakt poslední...? :-(
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Noo, já je raději ještě nechám vevnitř, venku je stejně nějako klendra. Až nahlásí teplo pořádně, tak je vyhodím. Oni si zatím pěkně nakvítají doma. 

Jo jo, Ivanko, taky mi doma nakvítají víc než na balkoně... kolikrát si říkám, že byla fajn lodžie...
No však jsou to taky v našich podmínkách kytky pokojové, 21-24 °C je pro ně ideální... - ale co dělat, u mě doma mají tmu, jen budou vybíhat...
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Přesunula jsem ty drobky do skleníku, ale zdá se mi tam teplo až moc! Má se konečně oteplit, tak je vyndám na parapety.
Já už se z toho letos asi picnu - říkám si, že je nějaká kosa, tak kouknu na předpověď, a ono zas má být v noci jen 5 °C - teda v Praze... a v Děčíně 4 °C (na Moravě to tentokrát vypadá o pár stupňů líp)... Tak já zas uklízím. :-/
korektor.cz
korektor.cz
Já už na to kašlu. Škatulata batulata mě nebaví a hlavně to dávám ven proto, že doma na to místo dám něco jiného a to bych to zas musela přetahovat všechno jinak. Takže část mám na balkoně a část v chodbě v zádveří a uvidíme. Je fakt, že teda moc nerostou. Ale kdybyste tu nepsaly o tom, že jim je zima, myslela bych si, že to tak má být a čekala, až prostě porostou.
Ještě Vám musím ukázat, co zase vypěstoval můj přítel. Nevybral rhizomy, a když přišel na to, kolik rostlinek tam je, tak už měly tak 15 cm a už to nechtěl rozsazovat, a takhle to vypadalo před pár dny, a to je teprve začátek. 

Kozel zahradníkem!
Ty moje opečovávané ubožáčky, které teprve pomalu lezou, se s tím vůbec nedají srovnat.
Ty moje opečovávané ubožáčky, které teprve pomalu lezou, se s tím vůbec nedají srovnat.
No to moje zlatíčko má zlaté ruce, nebo spíš asi "zelené".