Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Pro Ivču (modrá kočka1)
od HankaP » úte 03. črc 2012 9:57:47
Nádhera, Jani! Skvělá snídaně... :-)
Jen ten poslední je asi Harlequin Lace... ne?
Hanka už psala, že to není Harlequin Blue, ale Harlequin Lace... I když jsou nádherné všechny ne? To jen že Hanka má ráda v názvech pořádek a Jana se asi jen upsala... Tak krásný den a vůbec krásné léto všem a co nejméně těch škodících bouřek a výkyvů teplot, co většině nedělají dobře. Mějte se krásně. Eva
od HankaP » úte 03. črc 2012 9:57:47
Nádhera, Jani! Skvělá snídaně... :-)
Jen ten poslední je asi Harlequin Lace... ne?
Hanka už psala, že to není Harlequin Blue, ale Harlequin Lace... I když jsou nádherné všechny ne? To jen že Hanka má ráda v názvech pořádek a Jana se asi jen upsala... Tak krásný den a vůbec krásné léto všem a co nejméně těch škodících bouřek a výkyvů teplot, co většině nedělají dobře. Mějte se krásně. Eva
Holky, máte nádherný strepsíky. Janli, to snad ani není pravda, to je sen. 
No, nedá mi to, abych nedodala jedno mé kvetení, i když můj foťák (a já) neumíme vystihnout tu barvu - to, co je na fotce bílé, je spíš starorůžová, to, co je růžové, je spíš lila (jako to poupě vzadu). A jmenuje se ne, jak to mám v názvu, ale jak jsem to dala do překladače: DS-Gavaiskaia Vecherinka.
Naposledy upravil(a) HankaP dne pon 30. čer 2014 9:47:49, celkem upraveno 2 x.
Důvod: ... názvy opraveny
Důvod: ... názvy opraveny
Džejn, ta je nádherná. 

Krásná.
Tak jsem ty názvy (všechny 3 :-) opravila - nejjistější je to kopírovat, při opisování se snadno udělá chyba... :-/
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Zadržte a nemlaťte mě! Já se fakt jen upsala. Samozřejmě je to Lace-krajka. Na květníku to mám dobře, heč!
Díky za pochvaly, už jsem jim to ve skleníku vyřídila, taky se pěkně prsily pýchou!
Všechny máte krásný kytky a všichni strepsíci jsou super miláčkové. Evi, napíšu. Soni, nepojedete zas nach moře? Teď už by to bylo víc na kochačku. :)) Džejn, ta gavajka je skvostná. Hani, jsem ráda že se ti líbí.
Tak dobrou, kočky, a časem zas něco pošlu. Až vykvete nějaký hybrídek, co bude stát za to!
Díky za pochvaly, už jsem jim to ve skleníku vyřídila, taky se pěkně prsily pýchou!
Všechny máte krásný kytky a všichni strepsíci jsou super miláčkové. Evi, napíšu. Soni, nepojedete zas nach moře? Teď už by to bylo víc na kochačku. :)) Džejn, ta gavajka je skvostná. Hani, jsem ráda že se ti líbí.
Tak dobrou, kočky, a časem zas něco pošlu. Až vykvete nějaký hybrídek, co bude stát za to!
Mně se, Jani, líbí vždycky, jenom jsem líná psát... :-P
A vůbec tě nemlátíme, my jsme rádi, že tě máme... :-) ... tak ještě toho harlequina jdu opravit, to jsem zatím neudělala.
A vůbec tě nemlátíme, my jsme rádi, že tě máme... :-) ... tak ještě toho harlequina jdu opravit, to jsem zatím neudělala.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
SEM teda už chodit nebudu, mám to zapotřebí furt jen slintat? Mně se ty strepsy hrozně líbí...
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Krásně vám to kvete, tak já taky něco přidám.
Přeji krásný večer.
Přeji krásný večer.

Aničko, hezky Ti kvetou, radost pohledět.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Aničko, máš je krásné. Bristol's Cotton Candy je úžasný...
Všechny jsou krásné.
U té Nerys mi připadá, jako když jí zprostředku svítí sluníčka.
U té Nerys mi připadá, jako když jí zprostředku svítí sluníčka.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Oba jsou pěkné.
Evuško, ty jsi to vystihla. Nerys svítí.
Evuško, ty jsi to vystihla. Nerys svítí.
Ahoj vespolek, moc všechny zdravím. Jsem dost ve fofru, tak využívám chvíle, než to tu vypukne, a dávám pár fotek, bohužel nestíhám doplnit názvy. Tak se tu mějte, pár dní se sem nedostanu, tak se těším, až si zpětně prohlídnu fotky, které sem dáte. Krásné léto a ať nám to kvete, pa.
Sotva se probudím, tady už je plno krásek. Třetí a šestý obrázek jsou favorité, Ty mě vzaly za srdíčko. 

- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
To je krásy hned takhle po ránu. Taky se mi líbí trojka a šestka.......i když ostatní jsou taky ůžasný 

Nádhera!