Achimenes
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Achimenes
Kočeno, máš je moc krásné. Ten první žilkovaný a červený plnokvětý jsou super!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Danuš, na jaře pak hodím navícáky do placu, tak si vybereš taky, Ambroise Verschaffelt a Femme Fatale si k tobě rovnou píšu. 

-
Fuchsie Liberec
Dobrý den,
rádi bychom Vás pozvali na výstavu Achimenes, která se koná společně s výstavou fuchsií a pelargonií v Liberci. Vystaveno je cca 90 druhů Achimenes a vetšina vystavovaných druhů je i v prodeji. Více informací a fotografie naleznete na http://www.fuchsieliberec.cz.
rádi bychom Vás pozvali na výstavu Achimenes, která se koná společně s výstavou fuchsií a pelargonií v Liberci. Vystaveno je cca 90 druhů Achimenes a vetšina vystavovaných druhů je i v prodeji. Více informací a fotografie naleznete na http://www.fuchsieliberec.cz.
Mikčo, vidím, že je nejlepší odjet na dovolenou a ono to rozkvete. Nádhera.
Nádherně ti to všechno vykvetlo, já mám teď rozkvetlé okno v práci, pokusím se něco nafotit.
Holky, děkuju za chválu, vyřídím honzulům.
Nádhera.
Holky, mám dotaz, ten Ambroise Verschaffelt je jaké barvy, bílý, nebo má modrý nádech?
Já vždy žila v domnění, že je čistě bílý s modrým žilkováním, a kvete mi taková světlounce modrofialová s modrýma žilkama.
Holky, mám dotaz, ten Ambroise Verschaffelt je jaké barvy, bílý, nebo má modrý nádech?
Já vždy žila v domnění, že je čistě bílý s modrým žilkováním, a kvete mi taková světlounce modrofialová s modrýma žilkama.
Vladí, záleží na světle. Loni jak mi kvetl a nebylo dostatek světla, tak pozadí bylo taky s lehkým nádechem do fialkova, teď ale při lepším světle je bílé...
Nevím, jestli je to zrovna světlem, já ho mám venku.
Tak teda nevím...
Prekrasne ich mate. 

No a aby honzíci neostrouhali, tak také něco z nich. Vykvetli mi letos nějak později, ale snaží se to dohonit.
Ještě že sedím, zase tolik krásy. Rosy Frost vypadá moc dobře.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pár honzíků mám darovaných, kvete zatím jen jeden malinký. Těším se na to, až budu mít zlomeček krásy, jako máš ty. Mají nádherné květy.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Nádherné, Rosy Frost nejlepší. Ty moje kvetou taky, ale jsou ošklivé, jak se furt střídají horka a zimy, jsou na prd.
Jani, nádherně ti to kvete... ty, co mám doma, mají taky pěkné květy, ty co jsou na balkoně, jsou o dost škaredší, jak píše Ivanka...