Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Teda to je nálož krásných květů... prvenství má janli, asi začnu sbírat její křížence... jsou fakt nádherní...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, tak já ti dám listíčko a uděláš si novou. 

Ivanko, děkuji, třeba se na podzim domluvíme.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to by bylo bezva. 

Krasne su a drzim palce v boji s mucnatkou, bolo by ich skoda.
To je zase nádhery.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jo, holky, říkala mi sousedka, že tady jeden pán už kolik let stříká vše, na co jde padlí, roztokem vody a mléka a prý úspěšně. Ale v těch vedrech si to v bytě neumím moc dobře představit jestli to pak nesmrdí.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zajímal by mě poměr vody a mléka. To by fakt mohlo smrdět..
Holky, fakt to smrdí. Ale není to smrad jako smrad, ale jako v mlíkárně, ještě když se prodávalo mlíko z konví. Ale to většina z vás dávno nepamatuje, to jen takový starý páky jako já. :)))))))
Šla okolo souseda, a tak jsme daly řeč. A řekla, že to mlíko a voda je stará vesta. Prý tím stříkají okurky každý rok a nevědí, co je plíseň nebo padlí. Tak jsem rozdělala láhev mlíka a 3:1 voda:mlíko jsem to stříkla na větším vzorku a na azalku. Není to šimie, nemůže se krom smrádku nic pokazit. Teď, když to uschlo, není ani nic vidět, jen trochu světlejší konce listů, jak to tam steklo.Trochu jaru jako smáčedlo jsem ještě přidala. Tak uvidíme. Smrádek se vytratí přes noc. Nejvíc mě štve, že mi pod tou plísničkou uschly dva stvoly s už opylenými lusky. Snad se to podaří znova. Ani ty kyťule v těch vedrech nechtějí moc růst. Včera tu zas bylo večer rošambo s bouřkou a přívalákem. To je pak mokro i v celém skleníku, ať je to zasklený sebelépe. Tak snad to už tím skončilo. Tak páčko.
Šla okolo souseda, a tak jsme daly řeč. A řekla, že to mlíko a voda je stará vesta. Prý tím stříkají okurky každý rok a nevědí, co je plíseň nebo padlí. Tak jsem rozdělala láhev mlíka a 3:1 voda:mlíko jsem to stříkla na větším vzorku a na azalku. Není to šimie, nemůže se krom smrádku nic pokazit. Teď, když to uschlo, není ani nic vidět, jen trochu světlejší konce listů, jak to tam steklo.Trochu jaru jako smáčedlo jsem ještě přidala. Tak uvidíme. Smrádek se vytratí přes noc. Nejvíc mě štve, že mi pod tou plísničkou uschly dva stvoly s už opylenými lusky. Snad se to podaří znova. Ani ty kyťule v těch vedrech nechtějí moc růst. Včera tu zas bylo večer rošambo s bouřkou a přívalákem. To je pak mokro i v celém skleníku, ať je to zasklený sebelépe. Tak snad to už tím skončilo. Tak páčko.
Taky jsem se po dlouhé době dokopala k tomu, abych udělala pár fotek. Něco, co momentálně kvete:
DS-Dzhaiv
DS-Rozhdenie Zari
Bristol's Leopard Skin
Full Moon (asi se rozhoduje, jestli má sportovat)
Zvezdnyi Abazhur
Spin Art
Sky Blue
TsF-Velikii Novgorod
Audi
Lotti
DS-Dzhaiv
DS-Rozhdenie Zari
Bristol's Leopard Skin
Full Moon (asi se rozhoduje, jestli má sportovat)
Zvezdnyi Abazhur
Spin Art
Sky Blue
TsF-Velikii Novgorod
Audi
Lotti
Helo, to je krása. Tolik barev. U Full Moonu se mi líbí, jak má roztřepený krajíčky.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, moc pěkné. 

Helenko, u mě vede TsF-Velikii Novgorod a DS-Dzhaiv. Spin Art je taky moje láska, ale budu nad ním muset udělat křížek (systém 3x a dost). Prostě u mě neé a neé a nechce být.
Zase mi nakvetlo pár dalších strepsíků.
Monarch's Journey
Wolf
DS-Nezhnyi Slonenok
Embossed
Iced Pink Flamingo
Modry
TSF-Iuliia
DS-145
JL-Sweetheart
Volkswagen Touareg
Monarch's Journey
Wolf
DS-Nezhnyi Slonenok
Embossed
Iced Pink Flamingo
Modry
TSF-Iuliia
DS-145
JL-Sweetheart
Volkswagen Touareg
Nádhera, nádhera, nádhera.
Volkswagen Touarega bych měla pořídit šéfovi do kanceláře, když už mu ten s kolama stojí pod oknem.
Volkswagen Touarega bych měla pořídit šéfovi do kanceláře, když už mu ten s kolama stojí pod oknem.

Helinko, kvetou ti moc hezky! (Moc se na tebe těším!!!)
Vladi, budu na Tebe myslet, ale musí narůst, aby se dal množit.
Abych nezapomněla, kytičky děkují za pochvalu.
Abych nezapomněla, kytičky děkují za pochvalu.