Streptocarpus
Re: Streptocarpus
...a ještě, jak si sportuje DS-Koldovskaia Noch' - na jednom stvolu správně, na druhém "maminka nebo tatínek"...
Dzejn, mas ich krasne, hlavne ten posledny je super.
A nieco z mojich:
A nieco z mojich:
a este par 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, nádherné květy. 

Iconko, máš je supéééér. 

Iconko, máš hezké strepsíky! Ale nevím, jestli ten Streaker je opravdu on. Ten květ by měl být světle modrý s růžovým fantasy. Dala bych sem foto svého, ale než by se to načtlo,tak by byla půlnoc. Ale možná, že je to jen fotkou? Ale jinak, paráda.
Hm, taky jsem se nad tím Streakerem zarazila - to nebude fotkou, vidím to spíš na záměnu... :-/
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Presne som vedela, ze si toho Streakera niektora vsimnete a nesklamali ste ma :)... no, popravde, viem, ako ma vypadat, vsetky tie farby v sebe aj mal, ale nejako si ich ulozil podla seba. Preto este pockam na druhe kvitnutie a potom napisem predajcovi a spytam sa ho, s cim ho mohol zamenit.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No a nemůže to být sportík?
Můžu se plést, ale jiný tvar květu, úplně jiné hrdlo - žlutou by snad vůbec mít neměl, nebo jenom minimálně...?
Tady se dají porovnat vedle sebe... https://www.google.com/search?q=strepto ... 80&bih=832
Tady se dají porovnat vedle sebe... https://www.google.com/search?q=strepto ... 80&bih=832
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Iconco, itissteve?
korektor.cz
korektor.cz
HankaP, ano on.
Iconko, to je zase radosti... mě nejvíc dostaly Ronduls Mischka a Ronduls Kristin.
Iconko - úžasné - krásná kvítka a moc pěkné fotečky.
Dakujem za pochvalu.
A tu su dalsie dve rebelky. :)
A tu su dalsie dve rebelky. :)
Děvčata, majzla jsem do galerie letošní bastardíky! Budu ráda, když mi řeknete, které stojí za to uchovat. V tomto jsem jako magor, nejraději bych nechala vše, ale ono to není dost dobře možné. :(( To bych se za pár let stěhovala do botanky.
Janli, ty provokatérko, jak z takové krásy něco vybrat a odsoudit k zániku ostatní krasavice?
To je nadlidský úkol. Všechny jsou úžasné.
To je nadlidský úkol. Všechny jsou úžasné.