Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Soni, taky se přidávám k řadě gratulantů...zdravíčko a lásku kolem sebe 

- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Soni, taky přeji k narozeninám hodně štěstíčka, zdravíčka a spoustu krásných kytiček. 

Soni, připojuji se k ostatním a přeju ti hodně zdravíčka v první řadě, a potom vše ostatní, potažmo brzké splnění skleněného přání
Hezky si narozky užij!
Hezky si narozky užij!- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Všem moc děkuju za přání, musím říct, že kdyby včera nezavolala Hela, tak jsem ty svoje narozeniny přehléhla.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Soni, pozdě, ale přece taky přeju vše nej nej k narozkám. 

Pro Jarku-Mirku - vím, že tu moc nechodíš, ale co kdyby - přeji ti k narozeninám vše nej, hodně štěstí, zdraví a hlavně rodinné pohody a vůbec, ať se ti splní vše, co si sama přeješ. 

Jaruško, taky Ti přeji vše nejlepší, hodně zdraví, pohody, spokojenosti a pevných nervů. 

- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Jaruš, přidávám se ke gratulantům a taky přeju splnění všech tajných přání a spoustu krásných kytiček. 

Jaruško, taky stojím ve frontě... moc zdravíčka a štěstíčka pro tebe i rodinku... 

Vidíš, jak jsem nemožná? Mně to docvaklo až teď na netu. Jak jsem ti psala, jsem to zvíře. :))))
Tak ještě jednou, hodně štěstí, zdravíčko, abys nebyla na s....y, jak jsi říkala, a ať se ti splní všechno, co si přeješ! A pozdravuj ode mě Kadlíka, abych na ni nezapomněla. Až se vydáš do JH, dej vědět, dáme řeč. Pa
Tak ještě jednou, hodně štěstí, zdravíčko, abys nebyla na s....y, jak jsi říkala, a ať se ti splní všechno, co si přeješ! A pozdravuj ode mě Kadlíka, abych na ni nezapomněla. Až se vydáš do JH, dej vědět, dáme řeč. Pa
Milá Dano, přeji Ti k dnešním narozeninám hodně štěstí, zdraví, pohody a hlavně spoustu kvetoucích kytek
!
!- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Danuško, taky přijmi ode mě přání k dnešním narozeninám a koukej je pořádně oslavit. 

Betty, Danuško, připojuji se k řadám gratulantů, přeji hodně zdraví, štěstí, pohody a pěstebních úspěchů.

Tak aj ja sa pripájam ku gratulantom a prajem Ti, Danuško, všetko len a len to najlepšie!!!
Babett, taky tak, vše jen nej...
Danu, řadím se na ocásek zástupu. Přeju ti hlavně hodně zdravíčka - to když není, je všechno na prdlačku. No a pak už aby tě bavil život, rostly a kvetly kyťule a všechno to ostatní, co se přeje! Hezky to oslav a užij si to! 

- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Babettka, želám Ti veľa zdravia, lebo je vzácne, veľa šťastia, lebo je krásne, veľa lásky, lebo je jej málo a veľa všetkého, čo by za to stálo. A ešte mnoho pestovateľských úspechov. :o))