Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Milá děvčata, i když opožděně, děkuji všem za gratulaci.
Mikinko, přeji ti k narozkám moc a moc štěstíčka, zdravíčka, dobrou náladu napořád a ať ti všechno roste a kvete jako o závod!!!

Mikčo, hodně zdraví, štěstí,
.
Ať vám stavba domečku jde jako po drátkách.
. Ať vám stavba domečku jde jako po drátkách.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, zdraví, štěstí a lásku ti k narozeninám přeji i já a v novém roce krom jiného ještě, aby ti nechyběly zlaťáčky a brzo jsi bydlela s rodinou v domečku. Budeš mít více prostoru pro fialky. Rády tě zásobíme.
Majko, taky se připojuji ke gratulantům, hlavně zdraví, klid a pohodu, a příští narozeniny ať už oslavíte v novém.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Maruško, taky přeju moc krásné narozeniny,
užij si je s rodinou.
užij si je s rodinou.Re: Přání, gratulace
Milá Maruško,
též přeji vše nejlepší k narozeninám, hlavně lásku, zdraví, štěstí.
též přeji vše nejlepší k narozeninám, hlavně lásku, zdraví, štěstí.

Holky moje zlaty, dekuju moc za pranicka. Oslaveno ve zdravi a moc jsme se usmali... pisu z mobilu, tak omluvte diakritiku. :-)
Houby z mobilu, už ti to nejde psát, jak jsi oslavovala. Ale to je dobře, osmnáct ti je jen jednou v životě, takže na zdravíííííí 

Teď jsem dobře nepochopila, kdo slaví. Mikina nebo Evuška
?
?- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Vlasti, vše nejlepší k tvým dnešním kulatinám, a hodně krásných květů na tvých kytičkách.

Vlasti, taky se přidávám ke gratulacím... hodně štěstíčka, zdravíčka a pohody v životě... a taky samozřejmě spousty kvetoucích kytek.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Vlastičko, k Tvým kulatinám hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a pohody a spoustu kvetoucích kytiček.

Zdraví, štěstí, životní pohodu a zelené ručičky ke kulaticím přeju i já!

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vlastičko, hlavně zdravíčko a štěstíčko a kveteníčko... no prostě všechno nej nej... 

Vlastičko, k narozeninám Ti přeji vše nejlepší, hlavně zdraví, štěstí, pohodu a taky pěstitelské úspěchy. 

Tak i já (asi jako poslední) se připojuji s přáním všeho nejlepšího, hodně štěstí, zdraví a kvetoucí kytičky. 

- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Holky, všetkým Vám mooooc krásne ďakujem. :o))
PS: Ale hlavne som Vám tu vďačná za rozšírenie mojej zbierky, to mám asi najväčšiu radosť a vážim si toho. :o))
Vlasta
PS: Ale hlavne som Vám tu vďačná za rozšírenie mojej zbierky, to mám asi najväčšiu radosť a vážim si toho. :o))
Vlasta
Vladi, koukám, že slavíš půlkulatice! Tak ti (na poslední chvíli) přeju hodně zdraví v první řadě, štěstíčko v řadě druhé, potom to všechno ostatní a hlavně zelené pazourky!!!

Vladi, tak tě vítám mezi námi... přeji pevné zdravíčko, pohodu v rámci možností a hlavně radost z kytiček .