Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Pepíno, jsi vedle jako jedle. :) Já měla na mysli ten květ, podobný hrachoru, rod Clitoria také patří do Fabaceae. Jsou tam dvě fotky. No dovol, přece bych poznala kaktus. To ten růž.-fialový květ je opravdu thelocactus, ale druh si netroufnu.
No, lapidárně řečeno, vyřádila bych se tam.
No, lapidárně řečeno, vyřádila bych se tam.
Dobré, krásně sluníčkové ráno a hezký pohodový den.

Přeji všem krásný slunečný den. Dneska budu číslovat rostliny, abych pak mohla rozesadit. A bude bilance, co umřelo, co neumřelo. Tak uvidíme. Jinak u nás je sice krásně slunečno, ale ráno bylo -5 °C. Brr. Přeji krásný víkend.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré dopoledne a krásný den přeji všem. U nás je na nule. Silně zataženo a z hor se na nás řítí sněháňky. Zatím sněží jen drobně.
Jani, a to jsem rádoby zahradník...
Tak to jsi mne pěkně načapala na hruškách... No, mohu ti k tomu jen říci, že to rostlo divoce na plantáži kokosových palem. A vedle jsem našel pavouka, co měl asi 4 cm...
Tak to jsi mne pěkně načapala na hruškách... No, mohu ti k tomu jen říci, že to rostlo divoce na plantáži kokosových palem. A vedle jsem našel pavouka, co měl asi 4 cm...Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Já si to Pepíno vygůglila, je to ona. Hezká liánka. A jméno takové zajímavé...
U nás jinak slunečno, nad nulou, bez sněhu. A už mi vyrazili tři achíci z těch nových. Jsou nějací nadupaní.
U nás jinak slunečno, nad nulou, bez sněhu. A už mi vyrazili tři achíci z těch nových. Jsou nějací nadupaní.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Jani, clitorii jsem pěstovala v bytě, semena se dají u nás koupit a docela dobře klíčí. U tebe ve skleníku by se jí určitě líbilo. Ale od té doby, co jedu ve strepsech, se množství ostatních kytiček značně snížilo, není místo.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás do mrazivého slunečného rána. V noci bylo -16 °C, teď je na sluníčku +2 °C a ve stínu -8 °C. Podle toho už sluníčko nadějně hřeje. Jupíí!
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
No fuj, to je ale zima, já tu žbrblám celou zimu, ale na Tvé teploty to teda nemá, letos minimum -11,9 st., a to jsi teďka hravě překonala.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Praděd, Mirku. Bydlíme na kopečku s přímým výhledem na Praděd. Táhne tu jak svi.a. Fotografii jsem chtěla udělat nyní, ale je tam opar, není vidět Praděd. Dala jsem sem foto z loňska.
Krásné, sluníčkové, dobré ráno
.
Betty, nádherný výhled. Doufám, že si ho vychutnám 1. a 2. června, jedeme na zájezd skalničkářů do tohoto kraje. Spát budeme ve Staré Vsi u Rýmařova, navštěvovat skalky v okolí.
. Betty, nádherný výhled. Doufám, že si ho vychutnám 1. a 2. června, jedeme na zájezd skalničkářů do tohoto kraje. Spát budeme ve Staré Vsi u Rýmařova, navštěvovat skalky v okolí.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, Stará Ves je kousek. Nechcete se stavit?
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Výhled je to nádherný, ale zimě se vyhýbám, jak jen můžu, na horách jsem byl onehdá v září a i tak mi to stačilo, není nad pořádnou pečeň. :D
Betty, vím, že je to někde u vás, ale my jsme celý zájezd autobusem. Není čím za vámi navečer odskočit.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mirku, strašně nadávám, že jsme se usadili zrovna tady. Zimu nemám ráda a ta je tu dlouhá. Nemám ráda ani vysoké teploty, zle to snáším.
Danuš, tak to chce Kanárské ostrovy, tam je celoročně 25 °C. I když své sýraté nohy jsem si tam spálil parádně, a to byl únor! :D
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
No, to by se Ti ani u nás nelíbilo, vloni tu bylo přes 40 st., byli jsme jedno z mála oněch míst "vyvolených".