Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Super odkaz, kde to je, někde u nás, nebo v zahraničí?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vladi, to je něco obzvlášť pro tebe. Ty té divočiny kolem baráku máš málo.
Suprový odkaz.
Suprový odkaz.
Holky, tak manžel koukal na loňské fotky, a loní 4. 4. jsme seděli ve svetru na zahrádce a pili pivo. Bylo teplo, kluci lítali na kolobce. Zato letos... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zuzi, pamatuji, že u nás padal sníh v červnu. Hned teda roztál.
U nás napadla letos ta kalamita, trošku roztála, ale zase trošku připadlo, je zima, drží se to, a Velikonoce za dveřema. To počasí je na palicu, fakt že jo.
Ten odkaz... netuším, zkama to je :-), ale čumím na to pořád. Teda skoro. Momentálně jsou tam dvě srnky...
A jedni kamarádi loni v březnu dělali střechu na baráku a vím, že tam chlapi lezli v nátělníkách. No ale pak se to zvrtlo a na Velikonoce napadl sníh a víme, jak to dopadlo na zahrádkách.
Letos brrrrrrrrrrrrrr. No, a jak dopadnou narašené cibuloviny, to jsem zvědavá.
A jedni kamarádi loni v březnu dělali střechu na baráku a vím, že tam chlapi lezli v nátělníkách. No ale pak se to zvrtlo a na Velikonoce napadl sníh a víme, jak to dopadlo na zahrádkách.
Letos brrrrrrrrrrrrrr. No, a jak dopadnou narašené cibuloviny, to jsem zvědavá.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Loni přišly, jako už třetí rok po sobě, opožděně jarní mrazíky (-8 °C). Květy třešně mráz spálil až do koruny, a že máme pořádnou třešeň. Loni se mi chtělo brečet. Ta třešeň kvetla jak nevěsta a všechno spadlo. 

Tak jak to půjde letos s tím počasím, tak se ti, Danuš, narodí hned ty třešně! 

-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že ten odkaz bude z jedné pobaltské země, před 3 roky naši koukali na divočáky a pak ten odkaz přestal fungovat, tohle je hodně podobné, jen jiný odkaz...
Kousek mé divočiny, než doběhnu pro foťák, jsou v tahu.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pokračuju zde místo diskuse Streptocarpy..., abych nedostala po čuni od naší Hanči:
No to je pravda, táta má teda co sklepní místnost, to okénko, ale maličkaté, a taky dost vlhko. A v zadní místnosti má udělaný děravý sud v zemi, kam se mu stahuje voda, a když jsou přívaly, tak kolikrát plave. Před 3 rokama, jsme tu měli takový příval, že i my jsme měli (a to jsme na kopci) asi 20 cm vody a táta měl půl metru a sousedi nad náma, co mají s náma dvoudomek, tak měli taky víc jak půl metru. Sranda byla v tom, že zrovna ten den jsme slavili manželovy narozky (40), tak jsem si z něj dělala srandu, že on nemůže mít normální oslavu, že on musí mít divokou řeku přes zahradu, bazén ve sklepě a vodopády k sousedům. Jinak tady všichni mají teda dost vlhké sklepy, i když nejsou povodně. Nejlepší bylo to, že já měla kdysi ve sklepě police s kytkama, kde jsem jim svítila. Takže samý kabel, plno elektriky, já měla strach se tam vůbec jít podívat, jak to tam vypadá a kolik tam je vody. Naštěstí jen pár louží, ale raději jsem vypla elektriku, a to byla taková šlupa, jak byl vlhký vzduch, že jsem si málem cvrkla.
No to je pravda, táta má teda co sklepní místnost, to okénko, ale maličkaté, a taky dost vlhko. A v zadní místnosti má udělaný děravý sud v zemi, kam se mu stahuje voda, a když jsou přívaly, tak kolikrát plave. Před 3 rokama, jsme tu měli takový příval, že i my jsme měli (a to jsme na kopci) asi 20 cm vody a táta měl půl metru a sousedi nad náma, co mají s náma dvoudomek, tak měli taky víc jak půl metru. Sranda byla v tom, že zrovna ten den jsme slavili manželovy narozky (40), tak jsem si z něj dělala srandu, že on nemůže mít normální oslavu, že on musí mít divokou řeku přes zahradu, bazén ve sklepě a vodopády k sousedům. Jinak tady všichni mají teda dost vlhké sklepy, i když nejsou povodně. Nejlepší bylo to, že já měla kdysi ve sklepě police s kytkama, kde jsem jim svítila. Takže samý kabel, plno elektriky, já měla strach se tam vůbec jít podívat, jak to tam vypadá a kolik tam je vody. Naštěstí jen pár louží, ale raději jsem vypla elektriku, a to byla taková šlupa, jak byl vlhký vzduch, že jsem si málem cvrkla.

jadka píše:Super odkaz, kde to je, někde u nás, nebo v zahraničí?
http://www.webspektrum.cz/?page_id=1188
- tak jsem našla, že je to v Estonsku, tady jsou ještě další...
Jadka - moc pěkná divočina.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno z Vysočiny.
Tak nám opět sněží. Na blížící se Velikonoce to vůbec nevypadá. Kde je to jaroooooo? 
Tak nám opět sněží. Na blížící se Velikonoce to vůbec nevypadá. Kde je to jaroooooo? 
Souhlasím, v Brně opět sněží. Jsem rozlepila oči a myslela jsem si, že je to špatný vtip. 

Dobré ráno, u nás taky
.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Na severní Moravě taky pěkně chumelí - přeji hezký den!
Také všem přeju krásné, sněhové ráno. Nejraději bych se šla oběsit.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den všem.
Stručně - padá a padá. Půjdu se sněhulákem.
Stručně - padá a padá. Půjdu se sněhulákem.