Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Mě by taky zajímalo, zda-li můžu přemísťovat příspěvky někam jinam.
To snad může jen Hanka, jako admin, ne?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím, že jen Hanka nás umravňuje a přesunuje naše plkání tam, kam patří.
No ale Pepča chce založit vlákno, ne?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Já to taky tak pochopila, Hani, přesunout tam pak ty požadavky na fiálách, je pro tebe pak už moucha. Že jo. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím, jak to myslel. Vlákno založit určitě zvládne.
cirrhus píše:Hani, kde mám založit vlákno objednávka od Rimmy? V Nabízím - Hledám?
Na to se ptal... přece...? :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, já myslel, že po mě chceš, abych to nějak přetáhl na nové vlákno... Tak to jsme se nepochopili. Vlákno jsem založil, tak prosím, jestli to tam dáš...
Packa píše:Dobré ráno všem. Evuško, nevím, jak to bude ve čtvrtek, ale momentálně tady napadlo hodně sněhu a stále padá. Pokud by sníh slezl, můžeme se domluvit, já bych vás tam zavedla.
Helo, díky, ale za týden asi nestihnout nakvést :-( Tak si počkám na těch pár, co mám doma. Mají asi 8cm a barvu ještě nejde rozeznat a to u nás není sníh. Tak někdy jindy...
Pepčo, to se stane - já myslela - obecně: když založíš vlákno kdekoliv a nebudeš čekat, až co já na to, tak přesunout vlákno jako celek není problém (pro mě = pro admina) - takže čím dřív, tím líp! Přesouvání jednotlivých příspěvků je pak větší vopruz, protože to většinou nenavazuje a tak... :-)
korektor.cz
korektor.cz
Tak ještě dvě špatně špatně vyfouklé (neumím hezké dírky), ale trošku jsem je namalovala, bylo mi je líto vyhodit jenom tak.
Naposledy upravil(a) ZuzanaH dne ned 31. bře 2013 14:13:07, celkem upraveno 1 x.
Zuzko, krásné. Čím to maluješ?
Já - chci - velké fotky! Já - chci - velké fotky! Já - chci - velké fotky! Já - chci - velké fotky! Já - chci - velké fotky! Já - chci - velké fotky!
Takhle viewtopic.php?f=17&t=58&p=56396#p56396!
Takhle viewtopic.php?f=17&t=58&p=56396#p56396!
korektor.cz
korektor.cz
Hanko, dobrý? - OK - jdu si nastudovat, jaká má být velikost fotek na foru.
Naposledy upravil(a) ZuzanaH dne ned 31. bře 2013 14:16:25, celkem upraveno 1 x.
Úúúúžasné (mají navíc moje barvy ;-)...! 

korektor.cz
korektor.cz
Zuzko, tak tyhle jsou fakt nádherný! Malování ti tedy jde na 1.
Mně se strašně libí vrtaná vejce, zdobená barevným voskem.
Fotka je z http://www.receptar.net/ostatni/1174-ja ... slici.html
Ted jsem to zkoušela vrtat, ale není to to pravé ořechové a ještě mi tam straší ta blanka v tom vajíčku. :-(
Fotka je z http://www.receptar.net/ostatni/1174-ja ... slici.html
Ted jsem to zkoušela vrtat, ale není to to pravé ořechové a ještě mi tam straší ta blanka v tom vajíčku. :-(
HankaP píše:Úúúúžasné (mají navíc moje barvy ;-)...!
Ukáž, já chci taky.