Na jihu je také sluníčko, 4 °C nad. Je to příjemná změna! Vytáhla jsem jarní bundu. Ivčo, než ta ledovka dorazí, tak nám to všem, vč. -náctiletých, asi bude fuk. :D Blbý by bylo, kdyby každý rok bylo víc chladné jaro, než letos.
No já si nedělám prdel, manžel to četl v nějakých novinách nebo kde, že vědci sledují dlouhodobě počasí a že Země je na začátku další doby ledové. Prý příští rok. Letos to máme jako zkušební, jak se nám to bude líbit, a příští rok asi pojedeme na vostro.
Ahojky, u nás je už sluníčkově a plus 8, ale pořád se na střechách drží sníh, a i na zemi. Ivanko, jsem citlivá duše, tak mě nestraš, z takových předpovědí je mi úzko...
Maruško, no to se nedá nic dělat, taková je předpověď, ale neboj, až z toho dostaneš depky a klepne tě, tak půjdeme spolu do Bohnic a tam nám budou topit (doufám) a bude nám tam fajn... a třeba si vydupeme i větší parapety.
Babbeto, v Bohnicích sice dostaneš kazajku a roubík, ale když vrčíš jako letadlo a roztáhneš ruce, tak tě personál nechá být, to je tam vážně dovoleno. :-D