Saintpaulia
Re: Saintpaulia
Danuš, schválně jsem si s tím hrál v Zoneru, abych tu barvu co nejvěrněji vystihl. Vážně je fialová s růžovým fantasy. Jako inkoust na pijáku. A jestli pojedeš na setkání, tak zkusím přivézt lístek.
Pepo, moc pěkná a zajímavá fialka.
Pepo, děkuji, jsi hodný, ale zatím ne, není to kam dávat. I když pestří nádherně.
Nomen omen...
Zapomněla ještě na bílé fantasy - ale mně se tak líbí mnohem víc... moc pěkný kontrast, s těmi bílými listy - krásné zapomnění! ;-)
Zapomněla ještě na bílé fantasy - ale mně se tak líbí mnohem víc... moc pěkný kontrast, s těmi bílými listy - krásné zapomnění! ;-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Babetta píše:Já už se na to nemůžu dívat! :: Aničko, jsou nádherné. ::
Že jo, svrbí z toho očka...

Krása...

- Miška
- Kontaktovat uživatele:
Pepo, je krásná. A jak se daří RS-Serpantin? :-) Už rostou lístečky?
Míšo, první dodávka zmrzla, takže čekám na druhou zásilku. ;)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pepčo, na RS-Serpantin budu stát ve frontě. Tu chci...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji, budu se revanžovat, buď fialkovým chroštím, nebo peněžně. Jak budeš chtít. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No to je super...
Ale to čekání, viď. Já jsem taky v očekávání. Čekám dvě zásilky lístečků. A už se nemůžu dočkat. 
Ale to čekání, viď. Já jsem taky v očekávání. Čekám dvě zásilky lístečků. A už se nemůžu dočkat. 
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jsem ráda, že jsem se mezi vás dostala! Přidávám fotky toho, co mi zrovna kvete:
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
Krása.
Taky čekám na Buckeye Leprechaun Charm, ale myslím, že ta moje si tak trochu zasportovala. 
Taky čekám na Buckeye Leprechaun Charm, ale myslím, že ta moje si tak trochu zasportovala. 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno, holky a kluci.
krásně svítí.
Vítej, eskargoth. Phobos ti krásně puntíkuje. Buckeye jsou moc krásné rostliny, ale na mě moc velké. Jsem spíš na drobotinu.
krásně svítí.Vítej, eskargoth. Phobos ti krásně puntíkuje. Buckeye jsou moc krásné rostliny, ale na mě moc velké. Jsem spíš na drobotinu.
Eskargoth, pěkné kvetení.