Kohleria
Re: Kohleria
Jedna drobucka, bristolska kraska. 

Dakujem. ;)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zuzi, asi tě přejmenuji na Zizi. Nevím proč, ale pořád mi to klávesnice píše.
Kohlerii máš krásnou. Mám jen jednu, nebo dvě(?). Nechám se překvapit. Rhizomky, co mi zůstaly, jsem nacpala do jednoho většího květináče. Zdá se, že ten nejsilnější výhon (Heartland's Blackberry Butterfly?) už pokvete.
Kohlerii máš krásnou. Mám jen jednu, nebo dvě(?). Nechám se překvapit. Rhizomky, co mi zůstaly, jsem nacpala do jednoho většího květináče. Zdá se, že ten nejsilnější výhon (Heartland's Blackberry Butterfly?) už pokvete.
Vidis, Zuzi, dockala si sa aj ty kvetov. :)
Moja dalsia:
Moja dalsia:
Iconko - máš nádherná kvítka, kolik máš druhů kohlerek? Všechny tvoje fotečky jsou moc pěkné. 

Dakujem, zatial mam 62 druhov. :)
Iconko - to je fakt pěkná sbírečka, máš je ve skleníku, nebo v bytě na oknech či poličkách? To už dá práce jenom se zaléváním, ale stojí to za to, protože ti všechny krásně kvetou.
Zdenka, mam ich v byte, zial mam len 2izbovy byt, tak len po parapetach a nieco som dala aj na balkon, ale to len zopar na skusku, ci sa im bude darit.
A dakujem. :)
A dakujem. :)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Zuzi, zase další, kterou nemám.
Mně rozkvetly nově tyto:
Mně rozkvetly nově tyto:
Teda, holky, krásně vám to kvete... mně zatím jen Mather's Lipstick... ostatní jsou v očekávání. 

Ivi, krasne mas aj ty. Ja tiez nemam vela takych, ktore mas ty. Stale mam co obdivovat.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, taky na tebe budu na podzim myslet. 

Nedelna nadielka: