Křížení
Re: Křížení
Janičko, ten první je teď úžasný a velice zajímavý. Ten druhý zkouší moji fantazii, bude to taky krasavec. 

Jani, jestli je tak bílý ve skutečnosti jako na fotce, tak mooooc pěkný.
Ta bílá byla po rozvinutí kvítku jemně krémová, ale časem je totálně bílá (vypraná v Arielu :D).
Jo, je barevně méně výrazný, ale myslím, že je právě tím docela nápadný, a až bude víc květů pohromadě, bude i hezoučký.,Já osobně mám raději květy barevnější, ale tenhle se mi začíná docela líbit. Poupata má už plno bastardíků, ale na můj vkus to trvá, než se vyvětší a rozkvetou. Je to, jak říkala myslím Evuška, napínavější než detektivka. Ale ruce mám zatím obě. Ale ta muka!
Jo, je barevně méně výrazný, ale myslím, že je právě tím docela nápadný, a až bude víc květů pohromadě, bude i hezoučký.,Já osobně mám raději květy barevnější, ale tenhle se mi začíná docela líbit. Poupata má už plno bastardíků, ale na můj vkus to trvá, než se vyvětší a rozkvetou. Je to, jak říkala myslím Evuška, napínavější než detektivka. Ale ruce mám zatím obě. Ale ta muka!
Dneska se pootevřel další avizovaný květ. Ale je zas úplně jiný, než jsem předpokládala. Oba jsou z totožného křížení - oba totálně odlišní. Tady je krásně potvrzeno, jak záludná je ta potvora genetika. Dopředu si mohu jen přát, realita bývá jiná. :) Někdy lepší, jindy... prostě jiná.
Tak nevím, kam jsi, Jani, tenhle zařadila? Jestli mezi lepší, nebo prostě jiné. Podle mě je super. Opravdu krásný.
:))))) Zatím, Evi, ještě nikam. Barvou je docela hezký, okraj má zatím zelenkavý. Ale je to mlaďoch a leccos se na něm ještě asi změní. :) Ale do koše nepůjde. :)
Do koše v žádném případě. Víš, kolik je nás kolem čumilů chtivých?
Teda já už mlčím, protože tu mám od Kotěte asi 40 čekatelů na rozsazení.
Teda já už mlčím, protože tu mám od Kotěte asi 40 čekatelů na rozsazení.
Janičko, nádherný, na toho si taky budu brousit zuby. 

Tak, drahá děvčata, tady představuji svůj první bastlík. Pojmenoval jsem ho čtvrtý měsíc. Vykvetl přesně na den 4 měsíce po výsevu. Jen v angličtině by se měl správně jmenovat 4th month, a to se mi moc nelíbí, a v češtině je luna taky měsíc, tak se bude jmenovat 4th Moon. A pojmenoval jsem ho jen kvůli tomu, že je úplně první, který jsem kdy vypěstoval, jinak mi moc zázračný nepříjde. Vlevo je pro srovnání barev květ otcovské rostliny "Wow".

Pepo, je to rychlík a je pěkný. Kdo je matka, že ztratil tu žlutou a jinou nepřibral?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mám mláďata od podzimu a ještě nekvetou. Některá jsou ještě bobci. Jak to děláte, že hned narostou a brzo kvetou? Sak.a!
Pepíno, na prvňáčka to není nejhorší. Jinak i tady se potvrzuje, že genetika si dělá, co chce, a kašle na přání pěstitele.
Ten další může být úplně jiný.
Ten další může být úplně jiný.

Evi, matkou je Iced Pink Flamingo, po tom má ten temně růžový strip a bílé hrdlo. A, Jani, další květ vypadá, že v něm moc růžové nebude... 

Tak tohle jsou moje (od Kotěte) první strepsí miminka. Tak jim přeji dlouhý a šťastný život.