Saintpaulia
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Saintpaulia
Hani, nemáš náhodou ty odkazy na barvy úplně stejné? Mě to vyhazuje na stejnou stránku. 

No jo, asi jsem se v nich nějak zamotala... a nezkontrolovala... :-/
Tak už je opravený.
Tak už je opravený.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- picris
- Kontaktovat uživatele:
I když i mně samotné se Green Lace líbí v růžové více, je to sport - má být bílá se zelenou. Myslím, že by se tak měla uvádět, protože se takto dále rozšiřuje a bílá už vlastně k sehnání ani pořádně není.
Jistý problém vidím v tom, že i v FC je jedna fotka bílá a jedna růžová - bude se to dost těžko rozhodovat...
U některých odrůd je to dost časté, že bílá zběhává do růžové (a bílé okraje zase často do zelené) - snad jedině koupit list nebo rostlinu od Sorana a počkat, co udělá - jestli se aspoň od něj dá pořídit ta "správná". A taky zjistit, jestli nebo jak moc ta růžová závisí na podmínkách - jestli to spíš není "normální" vlastnost té odrůdy - pak by bylo snad lepší opravit popis...
U některých odrůd je to dost časté, že bílá zběhává do růžové (a bílé okraje zase často do zelené) - snad jedině koupit list nebo rostlinu od Sorana a počkat, co udělá - jestli se aspoň od něj dá pořídit ta "správná". A taky zjistit, jestli nebo jak moc ta růžová závisí na podmínkách - jestli to spíš není "normální" vlastnost té odrůdy - pak by bylo snad lepší opravit popis...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Žádné čepice květů, jako má na fialkách Anička, vám neukážu, ale pár kvítků pro potěšení taky mám. Ma's Fruit Smoothie vykvetl nějak podivně a i ty ostatní šetřily barvou.
Betty, smekám, jsou všechny moc pěkné. Taky se mi nejvíc líbí Green Dragon, je super.
Taky přidám jednu krásku, která šetří barvou.
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Ona se dobarví. Je zvláštní, jak jsou schopny měnit pigmenty. :)
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, Zima Ulybaetsia je suprová. Až upadne lísteček, chci ho.
Babetto, budu je hlídat :-), až upadne, je tvůj. Ftip. Jasně, že jo.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, spěchat nemusí, ale nenech ji zemřít stářím. 

Miši, z těch dvou určitě Sharon...
korektor.cz
korektor.cz