Achimenes
Re: Achimenes
Jani, krásně ti to kvete...
:) Však tobě, mikčo, taky! Já se těším, až to nakvete všechno a plně. Pak to teprve bude ono! A nejvíc jsem zvědavá na ty salibovky, už to má poupata, brousím okolo x-krát denně, jako mlsná kočka. Ale dávají si na čas. No jo, ta příroda si moc poručit nedá.
Jani, neboj, na nově kvetoucí jsme zvědavy určitě všechny... taky mi jich teď hodně nakvítá a nechce se otevřít. 

Dneska otevřel první květ Achimenes patens Major a Dale Martens.
Janičko, jsou to krasavci. Už se těším na fotky, kdy budou v plném květu.
Jé, vám už to krásně kvete, já jsem sázela pozdě, tak si ještě chvíli musím počkat.
Jsou moc pěkní.
Mi už kvete něco oranžového od Mikiny, ale nějaká brebera vykousala spoustu poupat, tak jsou květy děravé. Nevím, kde se to vzalo??? Mikčo, mrkni, jestli to mám už od tebe, nebo se mi něco vylíhlo až tady. Na jiném to nemám.
Mi už kvete něco oranžového od Mikiny, ale nějaká brebera vykousala spoustu poupat, tak jsou květy děravé. Nevím, kde se to vzalo??? Mikčo, mrkni, jestli to mám už od tebe, nebo se mi něco vylíhlo až tady. Na jiném to nemám.
Evi, to je ten, co jsem dávala fotku, viz výše - ten poslední z mých fotek... a nevím, nevím, vykousaný ani jeden kousek, ani kohlerky, ani achíky. Tak nevím.
Tak jsem měla nějakou mrchu tady. Na jiném to naštěstí nemám. Teda, oni ani zatím nemají moc poupat, na kterých by si pošmákla. :-(
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Janičko, oba jsou moc pěkní. Mně teprve budou pořádně kvést.
Evi, ještě jsem doma pro jistotu koukla na všechny kvetoucí a jsou v pořádku, tak se možná mrška chytla někde cestou? To je mi moc líto, když tak ho ostříhej a dej bokem, on zase obrazí.
Miki, neřeš to, zatím jinde nejsou moc poupata, tak to taky neřeším. Pak se uvidí. Jsem ráda, že aspoň něco kvete.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Já též. Sháním ještě úchyty na přišroubování na strop, abych mohla zavěsit tyč a na ni kaskádovitě achimenesy. Takhle zabírají místo strepsíkům. 

Musím využít pobytu v bytu a poslat pár achimků. Salibáči mají už velká poupata, jen jen vykvést, ale to chladno teď je zase pozdrží. Jim se víc líbí to teploučko. Na rozdíl od strepsíků. Pepíno, Dark Matter už pěkně vyrostl, příště ti ho fotnu.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jani, je to paráda. Zkusíš to křížení? Já mám jinak už taky poupata.