Křížení
Re: Křížení
Pepo, krásny je, veľmi sa mi páči, ale tento druhý od janli mi úplne učaroval. Nádherný. Pozerám, ako sadíte strepsy, dávate list do vody ako fialky? Alebo rovno do zeme? Ja som sadila podľa návodu z videí, rozkrájala som listy a čakám - neviem, ako dlho. Ale to sem asi nepatrí.
Taky mám naděleno od Kotěte a je potřeba nutně přesadit, ale nevím, kam to pak dám. To mne brzdí.
Přiznávám se! Dnes jsem odkráglovala jedno poupě před rozkvetením. Za trest jsem si packu nesekala, ale v té skleníkové výhni jsem pracovala, co bylo třeba. Lilo ze mě jako z --bůůůů. Ty největší čekatele jsem stihla fotnout, než šel můj kompakt k Brdičkům.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jani, jsem zvědavá, až vyfotíš toho tvýho druhýho mimouše. Vypadá už řádně otevřený. Já včera přesadila první 3 největší semenáčky do většího a už mám daných na stranu dalších asi 5. A už se budu muset chystat na přepíchání druhé várky mimin. Jsou docela veliký. Akorát jsem přišla o Fionu, mršce se asi nelíbila ta horka a byla dost zalitá, takže dobře mi tak. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Druhá várka miminek.
Téééda, kočko, to je ale nadělení... 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je, už teď přemýšlím, kam je umístím. Ty první na podzim odlifruju směr Morava, buď Brno, nebo k vám na výstavu. Jak bude lepší možnost a podle květů, aby se neponičily. 

Mimča máš moc pěkný! Jooo, s místem jsou pak potíže. :)
Nic si z Fiony nedělej, mně už se to povedlo asi u deseti bastardíků a několika už kvetoucích strepsů. Mám naštěstí zazálohováno. Já zas hnojila tak šikovně, že to srdíčko rostlinek nezvládlo. No, za blbost se holt platí. Ten mimouš je docela pěkný, dneska jsem musela zakoupiti nový foťák, tak se to pokusím odfotit. Musím se s ním ale trochu naučit. Tak jen pěkně ty křižníky dopěstuj!
Nic si z Fiony nedělej, mně už se to povedlo asi u deseti bastardíků a několika už kvetoucích strepsů. Mám naštěstí zazálohováno. Já zas hnojila tak šikovně, že to srdíčko rostlinek nezvládlo. No, za blbost se holt platí. Ten mimouš je docela pěkný, dneska jsem musela zakoupiti nový foťák, tak se to pokusím odfotit. Musím se s ním ale trochu naučit. Tak jen pěkně ty křižníky dopěstuj!
Tak, holky, tady jsou další dvě moje mimina, ale protože jsou to tuctovky, tak už jsou jako bezejmenky vystavené na Aukru na prodej. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Tuctovky jsou to jak pro koho. Normálně v obchodě se dají jen stěží koupit. Někomu udělají radost.
Pepíno, nedráždi Floru! Náhodou jsou docela pěkné a název tuctovky je mnohem horší než bastardík a vůbec se pro ně nehodí! Nemůžeš hned čekat světovou bombu, to by bylo moc štěstí najednou. A to se stane jen málokdy. Nejsou třeba na mdloby, ale jsou originál a tvoje.
Mně konečně vykvétá ta, co jsem jí umořila první poupě. No, taky žádný div světa, ale je ráda na světě. :)
Mně konečně vykvétá ta, co jsem jí umořila první poupě. No, taky žádný div světa, ale je ráda na světě. :)
Pepo, jsou moc pěkné, mají pěknou barvu.
Holky, díky za pochvalu, mají barvu vážně moc hezkou, ale jinak asi nezaujmou. Předevčírem vykvetl krásný bastardík, ale než se stihl pořádně rozvinout, tak uvadl skrz to vedro. Tak se teď modlím, aby to ta rostlinka přežila, protože ten bude vážně hezký. Už má další poupě. Jani, a ty už dodej zase nějakého krasavce. 

Dneska ráno se teprve pootevřel, takže ještě není úplně jasné, jaký bude. Taky jsem to fotila tím novým foťákem a nějak si na něj nemůžu zvyknout, zdá se mi, že ty barvy nejsou ono. U tohoto ano, ale červenou netrefím.
Janičko, to bude další frajer.