Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
U nás na slunci 41 °C, ale ve stínu příjemně. Snad už se konečně zchladíme. Jen aby nám zase nebyla zima!
Krásnou neděli přeji.
Ahojky, bydlím kousek od Pacinky a potvrzuju... dnes je příjemněji a dokonce jsem už šla plít na zahrádku. Teplo i vlhko tak akorát, což tento rok nebývá.

Teplo i vlhko tak akorát na to, aby všechno pěkně rostlo... i plevele.
Bohužel, ty bestie rostou mimořádně dobře, a jaksi nemají ani škůdce, ani zábrany...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno. Sluníčko asi dneska nebude. Venku je příjemných 18 °C. Po těch pařácích je to docela úleva.
Dobré ráno, u nás v noci pěkně pršelo a ještě poprchává a je 12 °C. Silný vítr z noci už ustává.
Přeji příjemný den.
Přeji příjemný den.

- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno z Vysočiny.
Máme tady 14 °C a taky prší, ale po těch vedrech je to příjemné zchlazení.
Máme tady 14 °C a taky prší, ale po těch vedrech je to příjemné zchlazení.

Dobré ráno a příjemný den. V Brně stále prší a je 11 °C. 

Přeji dobré ráno.
Jen co se ochladilo, mám zase doma nemocné dítko, to je ale pech.
Jen co se ochladilo, mám zase doma nemocné dítko, to je ale pech.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
U nás je 10 °C a leje od nedělního večera. Opět se rozvodňují řeky. Vskutku nádherné léto, přijde mi to jako úvod k apokalypse.
Ach jo, člověk nemá na výběr. Buď tropy, nebo zima.
Ach jo, člověk nemá na výběr. Buď tropy, nebo zima.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno.
Janičko, apokalypsu nám slibují pořád a myslím, že už tu je dávno, jen v jiné podobě, než si představujeme. Včera jsem četla úvahy o tom, že je populace záměrně vyhlazována, že jsou uměle vyráběny viry jako je ebola, aids atd. Přitom léčiva na to jsou. Svůj podíl má na tom i farmacie. Potřebuje nemocné lidi, nepotřebuje je léčit. A protože je hodně seniorů, ti jsou zranitelní nejvíc. Taky kdo ví, co očkují malým dětem. No hrůůza pomyslet, jestli je to pravda, a já začínám věřit, že je, protože jsou za tím zase jen prachy!
Ale fuj, dál od toho! Ještě že jsou na světě i dobří lidé a kytičky.
Ještě jsem zapomněla napsat, že v noci se přehnal strašný vichr. Všechno omlátil. Nejvíc mě mrzí otlučené růže.
Janičko, apokalypsu nám slibují pořád a myslím, že už tu je dávno, jen v jiné podobě, než si představujeme. Včera jsem četla úvahy o tom, že je populace záměrně vyhlazována, že jsou uměle vyráběny viry jako je ebola, aids atd. Přitom léčiva na to jsou. Svůj podíl má na tom i farmacie. Potřebuje nemocné lidi, nepotřebuje je léčit. A protože je hodně seniorů, ti jsou zranitelní nejvíc. Taky kdo ví, co očkují malým dětem. No hrůůza pomyslet, jestli je to pravda, a já začínám věřit, že je, protože jsou za tím zase jen prachy!
Ale fuj, dál od toho! Ještě že jsou na světě i dobří lidé a kytičky.

Ještě jsem zapomněla napsat, že v noci se přehnal strašný vichr. Všechno omlátil. Nejvíc mě mrzí otlučené růže.
Danuš, v tom prvním jsem s tebou zajedno. Raději nemít jistotu.
Růžiček je škoda, snad se zvetí.
Růžiček je škoda, snad se zvetí.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Historka je krásná a ta druhá vzláštní. Když jsem si objednávala těch pár růžiček, v nabídce jsem ji taky viděla, neudělala na mě moc velký dojem. Na vlastní oči může být docela hezká. Není to beztrnka? Jestli budu ještě někdy kupovat růže, budou to beztrnky. Mám jednu růži hodně vysokou, ještě mi nekvetla, ale ta má tolik trnů, že ji přestávám mít ráda.
Babetta píše:... Včera jsem četla úvahy o tom, že ...
O tom, co píšeš, jsem už dost četla... je to neprůhledné a točí se to kolem skupiny Bilderberg ve Spojených státech. Mí známí vědí víc, ale já po tom už nepátrám... raději nevědět, moc nepotřebovat lékaře, a pokud možno si poradit sám. Člověk nemusí být bůhvíjak znalý, aby si leccos domyslel sám.
Miluju konspirační teorie... na druhou stranu - stejně za chvíli vymřeme hlady, nebo se navzájem ušlapeme...
Naštěstí nemám známé, kteří vědí víc, a je mi tak dobře. ;-)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bilderberg
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Babett, takhle vůbec nepřemýšlej. Myslím, že lékárny s tržbami problém nemají. Když je malá nachlazená, tak jim tam nechávám přes 200 Kč, když manžel, tak je to okolo 300 Kč. Malá bývá nemocná několikrát do roka. Nemocných bude pořád dost.
Teda, Janli, ty máš nádherné růže. Ta druhá je úchvatná, já mám ráda tento typ anglických růží. Prosím tě, mohla bys mi napsat stránky, kdy jsi je objednávala? Díky.
HankaP píše:Miluju konspirační teorie... na druhou stranu - stejně za chvíli vymřeme hlady, nebo se navzájem ušlapeme...
O konspiraci nepřemýšlím, jen víme, že farmaceutický byznys nás holí, jak může a jak se dáme. A to obrovsky a zbytečně.