Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno, děvčata a chlapci.
U nás polojasno. Po ránu chladno. Mám dojem, že už je tu svatá Anna.
Helenko, nepokrytě závidím tvou druhou polovičku. Já bych se musela stát rybářkou, jít do mdlob, kdybych viděla pořádného bouráka, a skákat až do stropu nad sportovním výkonem našich fotbalistů, aby bylo u nás souznění.
Někdy mám právě pocit, že to brblání a frflání považuje za součást nějakého místního folklóru a dělá mu to dobře. Myslím si něco... svého.
U nás polojasno. Po ránu chladno. Mám dojem, že už je tu svatá Anna.
Helenko, nepokrytě závidím tvou druhou polovičku. Já bych se musela stát rybářkou, jít do mdlob, kdybych viděla pořádného bouráka, a skákat až do stropu nad sportovním výkonem našich fotbalistů, aby bylo u nás souznění.
Někdy mám právě pocit, že to brblání a frflání považuje za součást nějakého místního folklóru a dělá mu to dobře. Myslím si něco... svého.
Ahojky... Helenko, tvého chotě ti závidíme úplně všechny, a to fakt moc. Ale musím pochválit toho svýho, opravdu mi chce dát ještě 2 střešní okna, ať mám kam dávat kytí. Jen nevím, jak to vychytáme s teplotou, zatím mám dojem, že se tam kytky spíš uvaří. No, snad to nějak vykoumáme.
Marti, možná s těma kalhotkama tě chtěla drahá polovička jenom poškádlit...
Marti, možná s těma kalhotkama tě chtěla drahá polovička jenom poškádlit...
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Babett, svatá Anna ještě nééééé, to by to utíkalo až moc rychle a byla by ta hnusná zima ještě blíž. Vždyť jsme se ještě ani pořádně neohřáli. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Aničko, já vím, ale letos je to počasí tak na prd, že by tomu i člověk věřil. V USA byla 50 °C vedra!
Miki, to víš, že mě zlobí pořád... to mi nevadí.

Babett... ženy a muži jsou prostě rozdílní, a dokud si nezačnou vycházet vstříc, i když dvakrát nerozumí proč, tak to prostě skřípe. Znám to velice dobře... manžel je teď na mě dost hodný, po té mé komplikaci... tak si říkám, proč takový nemohl být ty roky předtím, a dost mě to s..e. Rozepisovat to nebudu, některé víme, o čem je řeč.
No jo, muži jsou z Marsu, ženy z Venuše. Ten můj mě taky někdy pěkně... ale stejně jsem ráda, že ho mám. I když, někdy bych mu nafackovala. :-D
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
Dnes je hned po ránu teplo, sluníčko hřeje. Snad nám to vydrží a kalamity se podle předpovědi konat nebudou. Už toho bylo dost.
Dnes je hned po ránu teplo, sluníčko hřeje. Snad nám to vydrží a kalamity se podle předpovědi konat nebudou. Už toho bylo dost.
Holky, právě jsem před chvílí dojela a jsem totálně uvařená. :-(
Dobré ráno a krásný den
.
.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno, Helenko. Všem ostatním také tak.
U nás je zataženo, asi bude pršet. Včera jsem stála pod obrovskou lípou a poslouchala bzukot včel. Lípa snad přilákala celé včelstvo pana Pokorného, umístěné tak v 500m vzdálenosti v maringotce. Včela je úžasný tvor. Kdybych se jich nebála, chtěla bych se jim věnovat. Na výstavě v Častolovicích byl jeden pán a vystavoval ve skleněné výloze kus živého včelstva. Chvilku jsem si s ním povídala a zjistila jsem, že zná pana Kolomého ze Starého Města. My od pana Kolomého kupujeme med. Má ho strašně dobrý a kvalitní, což nám ostatně potvrdil ten jeho kolega z výstavy. Med mám strašně ráda, jedla jsem ho každý den, ale nyní ho už musím vynechávat. Chybí mi.
Miki, včera jsem taky byla na černém bezu a rvala krtkovi ty větvičky do krtin a co myslíš? Zhruba za hodinu dělal krtinu o kus dál. Stála jsem nad ní s motykou v ruce. Zase vzal roha! Háááájdl jeden!
U nás je zataženo, asi bude pršet. Včera jsem stála pod obrovskou lípou a poslouchala bzukot včel. Lípa snad přilákala celé včelstvo pana Pokorného, umístěné tak v 500m vzdálenosti v maringotce. Včela je úžasný tvor. Kdybych se jich nebála, chtěla bych se jim věnovat. Na výstavě v Častolovicích byl jeden pán a vystavoval ve skleněné výloze kus živého včelstva. Chvilku jsem si s ním povídala a zjistila jsem, že zná pana Kolomého ze Starého Města. My od pana Kolomého kupujeme med. Má ho strašně dobrý a kvalitní, což nám ostatně potvrdil ten jeho kolega z výstavy. Med mám strašně ráda, jedla jsem ho každý den, ale nyní ho už musím vynechávat. Chybí mi.
Miki, včera jsem taky byla na černém bezu a rvala krtkovi ty větvičky do krtin a co myslíš? Zhruba za hodinu dělal krtinu o kus dál. Stála jsem nad ní s motykou v ruce. Zase vzal roha! Háááájdl jeden!
Pěkný pátek přeju všem.
Mám v plánu plno věcí, ale tu jsem četla o lípě, a tak jsem si připomněla, že ještě to bych mohla dneska... třeba. Už teď se mi zdá ten den krátký.
Mám v plánu plno věcí, ale tu jsem četla o lípě, a tak jsem si připomněla, že ještě to bych mohla dneska... třeba. Už teď se mi zdá ten den krátký.

Hele, Babett, kdyby se ti to náhodou někdy povedlo, tak to nechci vědět...

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Babett, proč bys měla vynechávat med ? Nevím, jestli nejsi třeba na dia dietě, ale pokud započítáš maličkou lžičku a doplníš jinak... pak ti i ta kapka hodně chutná.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hanko, moc velký úspěch neočekávám, na nobelovku to nebude.
Navíc se mi nastěhoval do skalky, tam na něho nemůžu vůbec.
Marti, to víš, že sem tak nevydržím a sladké si dám. Jsem mlsná jak koza. Snažím se fakt jen minimálně hřešit.
Navíc se mi nastěhoval do skalky, tam na něho nemůžu vůbec.
Marti, to víš, že sem tak nevydržím a sladké si dám. Jsem mlsná jak koza. Snažím se fakt jen minimálně hřešit.

Holky, nemáte nějaké zkušenosti s aromaterapií? Původně jsem si pár olejíčků koupila kvůli dceři, že často trpí na rýmu a manželovi na alergii.
Nějak jsem tomu podlehla, vyzkoušela jsem to i na celulitidu a chtěla bych to zkusit třeba i na obličej, nebo na ekzémy. Nevěnuje se tady tomu někdo?
Nějak jsem tomu podlehla, vyzkoušela jsem to i na celulitidu a chtěla bych to zkusit třeba i na obličej, nebo na ekzémy. Nevěnuje se tady tomu někdo?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Maximálně si koupím olejíček s vůní, která se mi líbí, a občas si doma udělám dýchánek, když taťka není doma. Nemá to rád. Mám ráda levanduli, eukalyptus, některé ovocné vůně a hlavně citrusovou. Místo aviváže používám do pračky 1 dcl octa + pár kapek vůně.
Taky koupím vonné tyčinky, ale jinak se tomu nevěnuji. A jdu si zapálit...
Taky koupím vonné tyčinky, ale jinak se tomu nevěnuji. A jdu si zapálit...
Hezké ráno a ještě krásnější den
.
.