Křížení
Re: Křížení
Tak dnes předhodím pár posledních basťoušků. Na nich se ten genetic taky vyřádil. :)))
... a ještě pár dalších. Ostatní zase vykvetou. Ulito mám asi 20 chudáků. Zatím. :)
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Janičko, krása. 
Ty se ti teda povedly. Těžko vybrat, který je nejhezčí, protože všichni jsou to krasavci.

Ty se ti teda povedly. Těžko vybrat, který je nejhezčí, protože všichni jsou to krasavci.

Aničko, vzalas mi slova z úst, opravdu nádhera, nevěděla bych si vybrat.
Sice místo nemám, ale stavím se do fronty na nějaký upadlý list.
Sice místo nemám, ale stavím se do fronty na nějaký upadlý list.
Jani, teda ty jsou! Zvlášť ten úplně první. A moc zajímavá je i ta JL-Lavandina. Mohla bys ji fotnout ještě tak za dva dny, až bude úplně vybarvená? Nebo tohle je už konečné stadium?
Janičko,
to koukám jako puk. Nádhera, ještě, že jsem daleko. JL-Betelgeuze je úplně suprový. Hodně se mi líbí JL-Omega Centauri, JL-Lavandina, JL-Raluca Saliba a JL-Serge Saliba (budou mít radost, jakým kráskám jsi dala jejich jména). Všechny JL-Echoes Horizon jsou velice zajímavé, mají dost z Moroznych Uzorů.
to koukám jako puk. Nádhera, ještě, že jsem daleko. JL-Betelgeuze je úplně suprový. Hodně se mi líbí JL-Omega Centauri, JL-Lavandina, JL-Raluca Saliba a JL-Serge Saliba (budou mít radost, jakým kráskám jsi dala jejich jména). Všechny JL-Echoes Horizon jsou velice zajímavé, mají dost z Moroznych Uzorů.
Naposledy upravil(a) HankaP dne ned 15. zář 2013 12:43:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... dodatečná změna názvů JL-... Saliba
Důvod: ... dodatečná změna názvů JL-... Saliba
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jani, když vidím tu tvou krásu, štve mě, že mi nejdou. Helenka mi dala takové klenoty a já z toho nebudu nic mít. Odchází mi jeden list za druhým. Se stydím a jdu se zahrabat.
Helenko, raději to nečti.

Helenko, raději to nečti.

Danuš, mně toho odešlo taky dost, nejsi sama. Upadlý lupení dovezu do Brna. :)
Horizoni jsou z X Franken Dainty Lady x Remembering John.
Pepíno, je to skoro konečné, ten květ je takový jakoby zamlžený, kouřmový - neumím to dost dobře popsat.
Horizoni jsou z X Franken Dainty Lady x Remembering John.
Pepíno, je to skoro konečné, ten květ je takový jakoby zamlžený, kouřmový - neumím to dost dobře popsat.
Janičko, tak to jsem se capla, ale mně Horizoni opravdu připomínají MU. 

To s tebou, Helenko, souhlasím. Také jsme to říkaly, když jsi byla tady. To kvetl ten první, myslím. Jen MU mají nepatrně zvlněný okraj a větší květ. Ale tyhle jsou taky docela pěkné. Myslím, že by stálo za to je uchovat.
Janičko, já bych uchovávala všechny, KDYBY BYLO DOST MÍSTA A SIL
. Všechny jsou krásné, a hlavně, každý je originál.
. Všechny jsou krásné, a hlavně, každý je originál.Re: Křížení
JL-Lavandina je jedinečný, tomu by se u mě určitě taky líbilo.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jani, nádherné kousky jsi vykouzlila.
Já dnes znásilnila 4 květy na příští rok, tak snad z toho cosi bude. Uvidím za rok.
Jen na to mít místo.
Já dnes znásilnila 4 květy na příští rok, tak snad z toho cosi bude. Uvidím za rok.
Jen na to mít místo.Re: Křížení
Mě fascinuje i fantazie Jany - vymyslet tolik různých jmen...
Jadko, něco mě občas napadne :D, něco někde uslyším. Chci, aby jméno alespoň krapíteček připomínalo, nebo lépe, vystihovalo květ. Někdy květ barvou, tvarem atd. něco mi připomene, a tak hledám tu symbiózu mezi jménem a kvítím. Ne vždy to jde. Pak tam plácnu něco ze seznamu pracovních jmen.
Miloši, beru tě za slovo. Na podzim (v Brně) nandám lupení Pepínovi, on ti ho doručí. Doufám, že do té doby nezakuká pod mou péčí. Raději co nejdřív fiknu kus listu. Ono je to v těch vedrech čím dál horší odhadnout zálivku. A že já zalívám ochotně a ráda - kytky a občas dobrým růžákem a červeným i sebe - to všichni vědí. :) Lidi, už je tam zas 34 °C. Ale bastlíci se drží! Tak se držte v těch vedrech i vy a vaše milované kyťule!!!

Miloši, beru tě za slovo. Na podzim (v Brně) nandám lupení Pepínovi, on ti ho doručí. Doufám, že do té doby nezakuká pod mou péčí. Raději co nejdřív fiknu kus listu. Ono je to v těch vedrech čím dál horší odhadnout zálivku. A že já zalívám ochotně a ráda - kytky a občas dobrým růžákem a červeným i sebe - to všichni vědí. :) Lidi, už je tam zas 34 °C. Ale bastlíci se drží! Tak se držte v těch vedrech i vy a vaše milované kyťule!!!

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Janičko, máš recht, ta vedra jsou hnus pro kytky. Já už mám zas dvě mrtvolky strepíčků. A ještě pár jich vypadá přimrtveně. 

Tak mně vykvetl další loňský potomek kohlerií. Křížení: Silver Feather x K. warszewiczii.
Dítě zdědilo po mamince zakrslejší vzrůst a velikost listů a po tatínkovi nazelenalou barvu v obličeji.
Moc se mi tedy nelíbí.
Do Brna na výstavu bych se taky rád podíval. Akorát nemám co vystavovat (kromě sebe).
Dítě zdědilo po mamince zakrslejší vzrůst a velikost listů a po tatínkovi nazelenalou barvu v obličeji.
Moc se mi tedy nelíbí.

Do Brna na výstavu bych se taky rád podíval. Akorát nemám co vystavovat (kromě sebe).
Naposledy upravil(a) HankaP dne pon 05. srp 2013 22:03:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... doplněn název
Důvod: ... doplněn název