Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Helenko, ty se v té kuchyni musíš ztrácet! Takový prostor! Parádní! Mně ta moje malá úplně stačí, stejně ji nemám ráda. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vladi, koukám, že přibyly další fotografie. Tady nemůžu nic koupit, koukat můžu.

No, já si koupila pár rudbekií, zjistila jsem, že je srny nežerou, tak se asi zaměřím na ně, chryzantému, záplevák a šalvěj a mátu a olověnec a jednu sasanku s kadeřavým listem. A to jsem se držela, vybrala bych toho více
.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno
!
Konečně jsme se i my dočkali trochy vody. Sice prozatím opět nic moc, ale díky i za to. Jinak máme zataženo, 17 °C a sem tam nějakou kapku. Kdyby pršelo celý den, vůbec by mi to nevadilo.
Přeji pohodový den!
!Konečně jsme se i my dočkali trochy vody. Sice prozatím opět nic moc, ale díky i za to. Jinak máme zataženo, 17 °C a sem tam nějakou kapku. Kdyby pršelo celý den, vůbec by mi to nevadilo.
Přeji pohodový den!
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Dobré ránko všem.
U nás zataženo, 16 °C. Včera dost pršelo, tak se to alespoň zalilo. Však to bylo potřeba. Přeji příjemný den.
U nás zataženo, 16 °C. Včera dost pršelo, tak se to alespoň zalilo. Však to bylo potřeba. Přeji příjemný den.

Dobré ráno. U nás je to stejné, večer zapršelo, teď je 16 °C a zataženo. Noc byla krásně svěží, dobře se spalo.
Mějte prima den.
Mějte prima den.

Dobré ráno, dnes opět jako včera zataženo, včera pršelo od 11.00 do 23.00 hodin.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
Včera začalo pršet v podvečer a pršelo až do půlnoci. Pršelo fest! Jenže zem je tak vyprahlá, že vodu nestačila dostatečně vsáknout. I tak jsem i za to ráda. Venku je teď příjemně. Klidně na krátký rukáv.
Včera začalo pršet v podvečer a pršelo až do půlnoci. Pršelo fest! Jenže zem je tak vyprahlá, že vodu nestačila dostatečně vsáknout. I tak jsem i za to ráda. Venku je teď příjemně. Klidně na krátký rukáv.
Ahojky.
Vladi, super fotky... taky bych neodolala, tak radši nejezdím, teda až bude hotovo kolem baráku, tak se určitě vydám, protože bude třeba dodělat zahradu, že jo.
Pepčo, díky za fotku a prosím tě - náhodou název těch tvých kachlí, případně kolik stály??? Myslím za m2??? Řekla bych, že tohle by bylo ideální, je tam i barva dvířek i barva pracovní desky, což je super... díky za info.
Vladi, super fotky... taky bych neodolala, tak radši nejezdím, teda až bude hotovo kolem baráku, tak se určitě vydám, protože bude třeba dodělat zahradu, že jo.
Pepčo, díky za fotku a prosím tě - náhodou název těch tvých kachlí, případně kolik stály??? Myslím za m2??? Řekla bych, že tohle by bylo ideální, je tam i barva dvířek i barva pracovní desky, což je super... díky za info.
Heli, jak tak koukám, parapety v kuchyni jsi měla prázdné???
Holky, tady včera překrásnej slejvák... bohužel s velikým zpožděním. Ale aspoň něco.

Mikčo, parapety byly prázdné, bylo to po nastěhování v roce 2007, 2008. Právě prázdné parapety mě přivedly mezi vás. Dnes to vypadá jinak.
Packa má krásnou kuchyň a Jadka dala pěkné fotky.
No a já jdu žebrat. Kdyby byla semínka z té tmavé rudbekie.
No a já jdu žebrat. Kdyby byla semínka z té tmavé rudbekie.
Evi, uvidíme, paní mi radila, že bych měla po zasazení ten květ odstřihnout, aby mi ještě rostlina pěkně narostla. Hlavně si musím ty své 3 novinky nějak poznačit, abych je omylem při rozdávání svých rudbekii taky někomu nepodarovala
.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno, zalito je parádně, je 11 °C a
se snaží. Jdu nakoupit, poslat slíbené balíčky a pak si budu hrát s kytičkama. Přeji pěkný den. 
se snaží. Jdu nakoupit, poslat slíbené balíčky a pak si budu hrát s kytičkama. Přeji pěkný den. 
Děvčátka zdravím po "dovolené". Byli jsme na chalupě. Jdu vás dočíst.
Tak jsem se činila - uháčkovala jsem si veselý filetový šátek na ušmourané zimní dny. Bohužel, očekávání nedopadlo podle mých představ, má rozpětí 1,4 m, chtělo by to ale tak 1,6-1,7 m. No, holt se nedá nic dělat. :-(
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Přeji krásný den.
Dnes po ránu čerstvo, sluníčkově. Popršelo a začali se objevovat ptáčci. Byli, chudáci, asi poschovávaní po keřích a lesích přes tím úmorným vedrem. I když měli vodu v pítku, neviděla jsem je na ně létat. Ani na třešně nelétali.
Dnes po ránu čerstvo, sluníčkově. Popršelo a začali se objevovat ptáčci. Byli, chudáci, asi poschovávaní po keřích a lesích přes tím úmorným vedrem. I když měli vodu v pítku, neviděla jsem je na ně létat. Ani na třešně nelétali.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, koukám, že to byla i pracovní dovolená. Jsi šikula.