Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Holky, dost se mi to líbí, takže, co podotýká dcerulenka, mě vytáčí jen trochu.
Dobré ráno, v noci pršelo, teď je 14 °C a
.
Mikčo, dceruška si v budoucnu může kuchyň udělat podle svého vkusu. V této kuchyni se budeš pohybovat hlavně ty.
Přeji pohodovou neděli
.
.Mikčo, dceruška si v budoucnu může kuchyň udělat podle svého vkusu. V této kuchyni se budeš pohybovat hlavně ty.
Přeji pohodovou neděli
.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, i u nás v noci pršelo a teď jsou to ještě takové dozvuky. Ani by mi nevadilo, kdyby neděle propršela. Nevím, kolik stupňů je venku, ale byla jsem pustit a pokrmit havěť a zdálo se mi docela teplo. Želvu jsem dala do skleníku, zaparkovala v rohu, zavrtala se do hlíny a spí. Už i ona asi potřebovala odpočinek.
Já taky dělala kuchyň a Natali řekla, že to není žádná změna proti té původní. Měla jsem barvu dřeva a zase mám dřevo, jen jinou barvu. Pro ni by byla změna, kdyby byla kuchyň bílá, černá nebo červená, a ještě v lesku... a já budu otrok a lítat a leštit jak divá... takže, Majko, nenechej se těma kecama otrávit.
Helenko, děkuji za Confidor a písni účet, ať ti pošlu penízky. Jsi zlato.
Helenko, moc děkuji. Ozvu se v úterý z práce, jsem jen na chvíli, zítra bych měla mít ještě dovču a budu mimo počítač. Napíšu ti adresu a písneš mi, kolik ti mám poslat na účet? Včetně poštovného. Moc děkuji.
Eva
Eva- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Heli, vidíš, ani mě nenapadlo, že bych ti měla poslat penízky za Confidor, a jestli chceš, i za ty ohrádky, písni celkovou cenu a č. ú.
Děvčata, o penězích se budeme bavit, až dostanete zboží. Opěry na květináče ještě nemám dořešené.
Ahojky,
kachlíčků už bylo dost. Takže něco pichlavějšího. Byla jsem na výstavě kaktusů, takže malá ochutnávka.
kachlíčků už bylo dost. Takže něco pichlavějšího. Byla jsem na výstavě kaktusů, takže malá ochutnávka.
A ještě, jestli nejste unavení.
Maruško, zase plno krásy. Já se chodím na tisíce kaktusů dívat do sbírkového skleníku v Kakteenu. To je nádhera. Nádhera.
Já taky chodím ke kamarádovi do skleníků.
Unavení určo nejsme - sneseme i víc a hlavně větších (a do jednoho příspěvku se jich vejde 10, ksakru, babo :-)...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Kaktusky mám ráda. Není místo. Už dlouho jsem nějakou výstavu neviděla. Helenko, v tom sbírkovém skleníku to musí být nádhera.
HankaP píše:Unavení určo nejsme - sneseme i víc a hlavně větších (a do jednoho příspěvku se jich vejde 10, ksakru, babo :-)...
Dělám to v práci a nemám moc času. Kruci, babo...

Stejně to zmenšuješ - tak to zmenšuj ne na malé rozměry, ale na větší kompresi - vždyť ti to vyjde úplně nastejno!?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Máš pravdu, ale já neměla čas o tom moc přemýšlet.
Pele, nádherné, pěkné kaktusy a ještě hezčí sukulenty, kde že to byla výstava? Krásná podívaná.
Betty, už jsem sem dávala fotky 6. 3. 2013, tuším, na straně 277.