Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Betty, přeji ti k dnešním narozeninám hlavně zdraví, zdraví, zdraví, štěstí, ať se ti splní všechna tajná přání, a taky ať ti to roste a kvete. 

Danuško, ty holka jedna, vůbec mě nenapadlo kouknout se dolů na stránku! Až Helenka! Takže ti taky přeju, moc a moc spokojenosti, zdravíčka, dobré mysli, pohodičky, a ať se ti splní všechna přání!!!
Samozřejmě pak krásné kvetení, žádné kytkochoroby ani saví a žraví broukové a jiní potvoráci! Ať se ti daří vše!

Samozřejmě pak krásné kvetení, žádné kytkochoroby ani saví a žraví broukové a jiní potvoráci! Ať se ti daří vše!

- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Babett, já ti taky přeji k narozeninám jen to nejlepší, spoustu splněných přání, hodně, hodně zdravíčka a spoustu krásných kytiček. 

Babetto, taky přeju všechno jen to nejlepší, hodně zdraví, a ať se ti všechno daří. A je ti na tom světě dobře. 

Přidávám se i já, vše nejlepší !!!!!
I ode mne přijmi všechno nej! 

Babett, taky se přidávám s přáním všeho pěkného k narozeninám. I když už je vlastně další den. Doufám, že byla pořádná oslava.

Dodatečně taky přeji k narozeninám hlavně zdravíčko a hodně kvetoucích kytiček...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou vám všem moc děkuji za přání. Jste zlatíčka.
- Miška
- Kontaktovat uživatele:
I já se dodatečně přidávám s přáním dobrého zdraví a pohody v rodinném i pracovním životě. Ať ti kytičky dělají jen samou radost a splní se ti všechna tajná přání.
Avonko, k dnešním narozkám přeju hodně zdravíčka, nějaké to štěstíčko a krásné a hojné kveteníčko!
Na zdravíčko! 
Na zdravíčko! 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
A já se samozřejmě přidám také s přáním všeho nejlepšího, zdraví ať slouží a přání ať se ti plní.
Taky si dovoluji popřát ti, Avonko, vše nejlepší, hodně zdraví, ať se ti vše daří. 

I já se přidávám a přeji vše nejlepší.
Babettko a Avonko... Já se též připojuji, přeji vše nej, nej, nej, a ještě jednou nej.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Asi jako poslední přeju, Avonko, krásné narozeniny. 

Picrísku, přeji ti k dnešním narozeninám zdravíčko, štěstíčko, pohodu, ať se ti daří a kytičky rostou a kvetou.