Ahojky. U nás je jeden nad nulou, vodu v ostřikovačích už jsem měla bez nemrznoucí směsi (přes noc byl mrazík), tak jsem měla strach, že mi zase ten strojek, který odstříkává vodu při stírání, přestane fungovat. Než jsem minulou zimu sehnala nový, tak jsem jezdila nejlépe bez předvoje aut, abych neměla zašplíchané okno. Jsem musela vypadat jako blázen se zmazanýma oknama a neumyju je za jízdy a neumyju. Naštěstí dneska fungujou (asi by muselo více mrznout). Vladi, já bych řvala jako tur, náš Filip by si chtěl s divočákem asi hrát (minule vlezli k Ferdovi a ten ho taky hezky prohnal).
No, trochu jsem to tady na vesnici rozvířila, údajně když mi napadli psa, tak mají mladé, a výsledek byl, že jsem dostala telefon na myslivce a prý mohu kdykoliv zavolat, až je tam uvidím (ta prasata). No, už vidím, že se mi tu myslivec, který bydlí v Ostravě, nějakých 30 km od nás, žene večer na nějaký telefonát .
Dobrý den všem. Ráno mě přivítal řádný šedivák. Už pozdě odpoledne to bylo cítit, že bude v noci zima. Nyní je sem tam mráček, Oskar se činí.
Vladi, teda pos..a bych se strachy. Ani ne tak o sebe, ale o psa. Mít takové problémy, co máš se zvěří, pořídila bych elektrický ohradník. Něco by s tím měli myslivci dělat, jenže to se vždycky řeší, až když se něco opravdu stane. U nás prý prasata nejsou, asi to vystříleli a nebo je skosila nemoc. Máme nad naším domem na kopci vysílač snad 50 m vysoký. Každý rok tam lezou některá děcka. Vyhnala jsem je nesčetněkrát, volala pro policii, a co myslíš... nic se ZATÍM nestalo! Začnu chodit s foťákem, fotit děcka, co tam lezou, a posílat fotky do školy.
Danuš, aby tě pak místo prasat nenapadly ty děti. Děje se to každou chvíli, někdy se bojím i projít se psem okolo těch grup mládeže v parku. Už se mi to stalo. Jen proto, že jsem je napomenula.
No protože jedině škola je schopná je podle fotek identifikovat :-) - a může dát echo rodičům, čím se mláďátka baví... Je otázka, jestli by to nějak pomohlo - ale já osobně bych byla v tomhle případě určitě ráda, že se to dozvím a můžu se je pokusit spořádat, než mi je přivezou rozlámané (neřku-li rovnou nohama napřed)... :-/
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí. korektor.cz
Problém je v tom, že policejní auto vidí z věže na hony daleko, stačí zdrhnout, a já je neznám. Jak píše Hanka. Já jako rodič bych chtěla vědět, co moje dítě dělá, když na něj nevidím. Psala jsem tu, že mého psa napadl rotwailer. Od té doby nosím na obranu pepřový spray a neváhala bych ho použít do očí nějakého přisprostlého výrostka.
Dobré ráno. O půlnoci bylo 6, teď jsou 4 stupně. Lantana je černá, doufám, že to zvládne. Je hrozně těžká a já hrozně líná, tak jsem ji neuklidila. :-(